Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat mellet vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat mellet vágyom más férfiak értintésére, hogyan gyűrjem ezt le magamban?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és eddig csak egy barátom volt egész életemben, illetve amikor volt egy hosszabb szünetünk, egy futókaland. Amióta viszont,hogy megtapasztaltam, hogy milyen mással, vágyom, hogy más férfiak is megérintsenek. Nagyon SZERETEM a barátomat, és őt szeretném gyermekeim apjának, de ez az érzés megmaradt bennem, el fog múlni idővel?
2016. febr. 23. 17:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%

Sehogy!

Mert ha tényleg szeretnéd a párodat, akkor lesz.rnád a többi férfit és nem vágynál rájuk. Te valójában csak áltatod magad ezzel a dologgal vele kapcsolatban, hogy szereted.

Te hogy tudnád magad elképzelni egy HITELES anyuka szerepében, hogy közben nem a párod, hanem még más férfi érintésére is vágysz?

Ezt fogod majd a gyerekednek is tanítani?

2016. febr. 23. 17:27
 2/26 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kezdek soha szűz lányokkal.Most jön majd a nem éltem ki magam érzés amit egyébként egy nagy baromságnak tartok.
2016. febr. 23. 17:31
 3/26 A kérdező kommentje:
Alapjáraton véve nem olyan vagyok, voltam, aki kiélte magát, volt x számú barátja, pasija, hanem 17 éves korom óta egy volt. És most ébredt fel bennem, hogy megnézem a férfiakat "úgy" is, természetesen tovább nem mennék.
2016. febr. 23. 17:32
 4/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:
91%

Ne pròbàld legyűrni, mert annak megcsalàs a vége, hidd el.

Szakìts!!!! Èld ki magad, ahàny pasival akarod.

Még mindig kevésbé elìtélendő, mintha a gyermekei anyja lennél, (ahogyan most képzeled) és akkor teszed.

Azt is elhiheted, ha szeretnéd, ilyen meg sem fordulna a fejedben.

2016. febr. 23. 17:32
 5/26 A kérdező kommentje:
Viszont, és amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez az érzés elmúlik-e később?
2016. febr. 23. 17:33
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem fogok szakítani, és nem akarok tőle elválni még csak kis időre sem, amikor volt egy hosszabb szünetünk, azt is alig bírtam nélküle.. akkor jött az a futókaland. Szóval semmiképpen nem fogok szakítani, megcsalásról pedig nem is beszélve, de nem akarom, hogy ez az érzés fennálljon. Egyébként már 7 éve együtt vagyunk, szóval nem néhány hónapos kapcsolatról van szó.
2016. febr. 23. 17:35
 7/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakíts.Szinte senkinek sem az első párja lesz a férje.Nem szereted igazán,ha másokra vágysz közben.Ezt nem lehet legyűrni,megcsalás lenne a vége.
2016. febr. 23. 17:36
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

D..gjon meg téged a fél város, ha férfiak érintésére vágysz, közben megtanulod, hogy csak egy d..gó eszköz leszel a szemükben, egy rongy. És ekkor majd megtanulod értékelni a szerelmet és csak annak az egy férfinak az érintéseit, aki mellett vagy.

Ahhoz képest, hogy én 23 évesen veszítettem el a mostani párommal, aki 6 évvel idősebb tőlem, már 3 éve vagyunk együtt, de én csak őt kívánom, mást sem. Tudod, én tényleg szeretem őt, és mást nem tudnék elképzelni, hogy hozzám ér.

2016. febr. 23. 17:37
 9/26 anonim ***** válasza:
ui.: ha ez már felmerül benned, akkor tényleg gondok vannak a kapcsolatodban. Jó lenne ezt megbeszélni vele.
2016. febr. 23. 17:38
 10/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: 7 évig én sem tudtam elképzelni, hogy más hozzámérjen, ameddig el nem hagyott egy másik nőért, ekkor volt nekem is az alkalmi kapcsolatom. Majd, ha már annyi ideje lesztek együtt, amennyi ideje mi, akkor meglátjuk mit érzel, egyébként ne áltasd magad, hogy világ életedben arra az egy férfire fogsz vágyni, benned is fel fog éledni az az érzés, hogy milyen lenne mással... akkor szívesen megnéznélek, bár ne így legyen. 3 év után én se gondoltam, hogy egyszer ezt fogom érezni.
2016. febr. 23. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!