Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hallgassak arra a kis hangra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgassak arra a kis hangra magamban, amelyik azt mondja, hogy nem ő az igazi?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal. Tanulunk még mindketten. Volt idő mikor úgy éreztem, hogy vele letudnám élni az életem.

De mostanra valami kicsi hangocska mindig azt duruzsolja ott a fejembe, hogy NE.

Nagyon gondoskodó, nekem mindent megad, amit tud. Szép jövő előtt áll. Sokszor támaszkodhatok rá érzelmileg és anyagilag is. De mégis van valami amiért úgy érzem nem ő kell nekem.

2012. jún. 7. 11:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Alábbhagyott a szerelem/túl egyszerű vele az élet/fiatalnak érzed még magad ahhoz, hogy azt érezd: igen, nem kell már más rajta kívül.

19L

2012. jún. 7. 11:14
 2/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen.
2012. jún. 7. 11:15
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Dobjátok fel egy kis romantikával a kapcsolatotokat, mert kezd ellaposodni. Randevúzzatok, és te készülj úgy a randira, mint ha ez lenne az első.
2012. jún. 7. 11:22
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Le merném fogadni, hogy van valaki a közeledben,aki nagyon szimpatikus és titkon eszedbe jut. :)
2012. jún. 7. 11:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a kicsi hangocskára....fiatal vagy még, hogy leragadj, éld ki magad és éld meg az életet...mert családalapitás után már nem könnyű a kiszállás...és ha nem élted ki magad, nehéz lesz a családi élettel járó áldozatokat meghozni....Akár "szabadságra" is mehettek egymástól...
2012. jún. 7. 11:25
 6/21 A kérdező kommentje:

Nincs egy pasi jelöltem se.

És nem lapos a kapcsolatunk. Randizgatunk. Kirándulunk. Mindig hoz valami kis ajándékot nekem. Sokszor nagyon boldoggá tud tenni.

De nem érzem ezt az ő életem szerelme érzést.

Ennek lehet oka apró sérelem?

2012. jún. 7. 11:26
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Fényesre van nyalva a p*csád, unalmasnak találod és egy rosszfiút akarsz.
2012. jún. 7. 11:27
 8/21 A kérdező kommentje:
Azt sem mondanám, hogy rosszfiút akarnék, mert világ életemben kerültem ezt a típust. :/
2012. jún. 7. 11:28
 9/21 anonim ***** válasza:
Nélküle le tudnád élni az életed?
2012. jún. 7. 11:31
 10/21 anonim ***** válasza:
38%

"Fényesre van nyalva a p*csád"

Ez ide a legjobb válasz! :)) Hagyd ott a fenébe! Bíbelődne veled a fene!

2012. jún. 7. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!