Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hallgassak arra a kis hangra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgassak arra a kis hangra magamban, amelyik azt mondja, hogy nem ő az igazi?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal. Tanulunk még mindketten. Volt idő mikor úgy éreztem, hogy vele letudnám élni az életem.

De mostanra valami kicsi hangocska mindig azt duruzsolja ott a fejembe, hogy NE.

Nagyon gondoskodó, nekem mindent megad, amit tud. Szép jövő előtt áll. Sokszor támaszkodhatok rá érzelmileg és anyagilag is. De mégis van valami amiért úgy érzem nem ő kell nekem.

2012. jún. 7. 11:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nos, először amikor olvastam, úgy gondoltam, hogy unalmas neked a kapcsolat, mert a pasi túlzottan igyekszik, neked meg ez már kevés, és inkább te vagy úr a kapcsolatban. De ahogy a kommentedet olvastam, rájöttem, hogy nem így van, valóban bizonyos megjegyzései arra indítanak, hogy esetleg ő sem téged óhajt elvenni a későbbiekben. Az egy dolog hogy megbeszéltétek hogy nincs házasság, de ugye a gyerek kérdés ott marad.

Az, hogy oszd be az ajándékodat azt jelenti, hogy ne legyél elégedetlen. mert sokszor a pasik azt hiszik hogy az vagy ha dicsérsz valamit amit ők nem tudnak megvenni. Ez elég idióta dolog, de hát ez van.

Szóval ha téged ez a dolog érdekel, és szeretnéd megtudni, hogy merre van az előre, akkor egyenesen kérdezd meg tőle. Hogy bizonyos benyögéseiből azt érzed, hogy ő nem tervez veled hosszú távra, vagy bizonytalan, hogy veled akar-e családot. És itt a nagy alkalom, hogy ezt tisztázzátok. Mert téged ez most érdekel. 3 éve együtt vagytok, tudnia kell hogy szerelmes-e beléd. Ha nem, akkor azt fogja mondani, hogy jaj, hát ez igazán időszerűtlen, meg most mit mondjon nem tudja. Akkor tudomásul kell venned, hogy itt az ideje más pasikat nézegetni, azátán ha valaki érdeklődik irántad, és neked is tetszik, szépen le kell lépni. Vagy szimplán magadtól is otthagyhatod, nem kell megvárni amíg ő lép.

33/N

2012. jún. 7. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!