Melyik énemre hallgassak, egyáltalán melyik az igazi énem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindig is bőbeszédű voltam és szerettem mások társaságát. De ez változott. Most már jól érzem magamat egyedűl a saját gondolataimmal elmerengve. Melyik az igazi énem? Sokszor hallottam hogy mint a kettő bennem van , de akkor melyik az erősebb énem? A beszédes vagy a csendes titokzatos? A másik kérdés , nekem annyira nem számítanak a barátok,. 1 ember van aki sokat számít nekem (mármint 1 barátnő) , de viszont , meg vagyok nélkülük is. Ez baj hogy nem érdekel ha nincs barátom vagy barátnőm?2012. ápr. 9. 01:41
1/2 Klaudia3721 válasza:
Tudom miröl beszélsz.és aztmondom neked hogy ahogy idösebb leszel ugy fox változni és ezt el kell fogadnod.söt elmondom neked hogy nemsok ember szeret egyedül lenni mert fél a magánytól.tehát én ezt teljesen pozitivnak tartom én is így voltam vele.söt annyiféle korszakon mentem keresztül hogy még én se birtam követni a változásokat.mind a 2 éned te vag y ettöl ne félj.de a lényeg hogy ha jólérzed magad akkor magadat is adod.éslehet napról napra másleszel ez így helyes.sokszinü egyéniség vagy :)
2/2 anonim válasza:
nincs igazi éned, csak aktuális éned. társadalmilag előnyösebb ha nem vagy beforduló, de ami nem esik jól, úgyis éreztetni fogja, hogy az nem te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!