Nagyon ciki, ha 12 évesen még nem volt igazi barátom? Csak neten, de az is csak napig tartott.
Szia!
Nem, egyáltalán. Nekem már volt 2 barátom is, bár így visszagondolva egyik sem volt komoly, és még csak a "barátkozós fázisban" voltunk. :) Tényleg nem gond, sőt örülj, hogy nem vagy olyan mint a "mostaniak".
Egyébként a párkapcsolat nem ciki, vagy nem ciki alapon működik. Nem ciki semmi, csak az a felfogás, amivel a mostani tinik rendelkeznek. 13/L
nem!!! nekem se volt még, de lehetett volna, csak én még túl korainak tartottam volna,és jól döntöttem és nem bántam meg h nem volt még pasim, és én pedig 14 éves vagyok
de ha neked cikis érzés,mert neked azt mondták ne foglalkozz vele,ez a te döntésed h akarsz pasit vagy nem.Ne foglalkozz h mit mondanak felelősséged, DE TE MÉG NAGYON FIATAL VAGY MÉG A PASIZÁSHOZ!!!
TANULJÁL NEKED AZ A DOLGOD!
Elhiheted, hogy a legtöbben csak hazudnak neked. :)
Igazából szerintem akik annyira leszóltak mert nem volt senkid, azoknak a 4/5 része netes barát/barátnővel volt "megáldva". Vagy egyszerűen csak lódítottak. De amúgy is, ilyenkor büszke lehetnél, hogy nem vagy olyan mint mások, nincsenek kötöttségeid meg ilyenek. Éld az életed majd később el jön akit vársz. Nekem egyetlen egy barátom volt,de elmondhatom, hogy szerelemből szerettem, ez ciki? :DD Szerintem csak azért, hogy legyen valakid nem éri meg összejönni senkivel ^^ De a te életed, te döntésed. : )
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!