Ciki ha 23 évesen még nem volt barátom?
sokszor zavar hogy a barátnőim a párjukról mesélnek, egyiket el is jegyezték nekem meg még barátom sem volt, nem is csókolóztam. végül is megvagyok egyedül, csak néha eszembe jut ez ilyenkor. kicsit molettebb vagyok, de nem vészes. volt már valaki hasonló helyzetben? hogy alakult neki ez?
ha elmegyek a barátnőimmel valahová akkor is őket szólítják meg és bánt hogy engem nem.
Nem búsulj, néhány év és csak történik veled is valami.
(A Büszkeség és balítélet apukája után szabadon..)
Szia, nem ciki, csak ne add fel. Én szerintebb molettebb vagyok mint te és a férjem így imád:-) És én is őt. De azért törekedj arra, hogy ne maradj egyedül. Lehet, hogy nem jó helyre jársz szórakozni. Legyél nyitott, mosolygós és életvidám. Szerezz fiú barátokat, haverokat és majd jóra fordul. A veled egyidős pasik még gyakran maflák és sajnos a barátnői legtöbbször csak strigulák lesznek a falukon.
Én most 32 éves vagyok és 21 évesen született meg első kislányom. majd elváltam, majd lett egy betegségem majd megismertem a második férjem és azóta háromgyermekes család vagyunk.
A lényeg, hogy élvezd ki az életet, légy vidám, de légy körültekintő és lesz barátod, férjed, párod...
Ha elégedett vagy magaddal és csinosan öltözködsz, akkor nem számít az a pár kiló plusz hidd el :) A kisugárzás és az önbizalom számít :) Hidd el hogy szép vagy, és akkor mások is elhiszik rólad :)
1. voltam
Ha ez zavar,miért nem teszel ellene? Miért nem fogysz le pár kilot?
Egyébként nem ciki,csak akkor,ha Te annak érzed. Lehet csak nem veszed észre a jeleket,vagy csak válogatós vagy.
Nővérem 25 éves,még nem volt barátja. Pedig lehetett volna nem is egy...Csak ő válogat...Ez túl magas,ez túl alacsony, ez buta, ez túl komoly,ez túl nagyszájú.. Nem is értem,miért nem próbálja meg senkivel. Pedig volt "udvarlója",akit én is ismerek, rendes, talpraesett,nyílt szívű ember. Egyébként ne értsd félre,nem nagyképű,és azért.Ha nem próbálja meg az ember,nem fogja tudni miről marad le.
Legyél nyitott,kedves, barátkozz fiúkkal is,előbb utóbb találsz majd valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!