14 évesen mutat be a barátom az édesanyjának?
Igen, ebből az jön le, hogy hosszú távra tervez. :)
H hogyan állj hozzá? Hát csak légy önmagad!
Sok sikert és sok boldogságot!:)
Én nagyon örülnék az anyuka helyében, ha a 15 éves kisfiam bemutatná a 14 éves barátnőjét.
Kapnátok finom kakaót, együtt megnéznék egy szép rajzfilmet, aztán felhívnám apukádat, hogy 6-ra jöjjön érted.
No comment...
Ezek szerint jó viszonyban vannak a srác és a szülei.Én is szülő vagyok,és mindig örültem,hogy tudom kivel van és hol van.És ezek a barátságok bizony hosszabb távra szóltak.
Nem baj,ha hebegsz-habogsz,csak add önmagad.Mindenki tudja,hogy az első találkozás az olyan furára szokott sikerülni.
Magatoknak nehezítetek a helyzetet. Mi van abban, ha egy lány és fiú barátok. Ha nem abalyognátok azon, hogy barát barátnő amolyan szerelmes fajta, akkor nem lenne semmi vész.
Barátok persze, hogy feljöhet és elmehet hozzá.
Magadat stresszeled ezzel.
Pedig nem kell. A szülei örülnek, hogy rendes fiuk van nem titkolózik előttük, mert kérni tőlük, mer kapcsolatban lenni velük. Ez most lényegtelen abból a szempontból, hogy van e barátnője egyébként. Viszont tudják a szülei is, hogy ez még valószínűleg úgysem annyira komoly, csak tini szerelem. Szóval ők nem adnak őrült sokat rá ne félj, örülnek, hogy megismernek és kész. Nyugodj le ne stresszeld magad.
És ne hitesd el magaddal, hogy ez most azt jelenti, hogy te leszel a felesége. De most élvezzétek a szép pillanatokat együtt.
Miért kell ennyire lehúzni?
Kedves kérdező!
Örülj neki és igen ez azt jelenti, hogy hosszú távra tervezi. Amikor engem bemutatott én is kitaláltam mindent, hogy még húzzam az időt és minél később ismerjem meg, de nagyon aranyosak voltak. Nem kérdezősködtek kellemetlen témákban stb. Ne félj. És majd jönni fog minden magától.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!