Mit vegyek a barátom édesanyjának?
Figyelt kérdés
2 hónapja van barátom, ő 22 én 18. Hétfőn bemutat neki. Szerintetek mit vegyek az anyukájának? A csoki nem túl általános?2009. aug. 8. 19:16
1/14 anonim válasza:
Szerintem semmit. Nem is értem, miért kellene venned valamit? :O
2/14 anonim válasza:
Szerintem is felesleges bármit is venned. Én sosem vettem ilyen alkalomból. Majd ráérsz később venni, szülinapja, névnapja vagy bármilyen alkalomból, de most ne.
3/14 anonim válasza:
Én vinnék neki egy csokor virágot.
4/14 anonim válasza:
Én sütnék valami egyszerűbb sütit, s azt vinném el.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Elég vegyes válaszokat kaptam. Szerinte illetlenség ajándék nélkül elmenni hozzájuk. :S
2009. aug. 8. 19:37
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem*
2009. aug. 8. 19:37
7/14 anonim válasza:
Szerintem ő még neked egy "idegen", ha nincs névnapjam, vagy szülnapja, nincs okod ajándékozni, elég egy köszöntő virág, vagy bonbon.
8/14 anonim válasza:
Én nem vittem soha azt a pasiknál kell/szokás.
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor a süti(persze ha TE sütöd) kiváló erre. Mégse nagy dolog, de mégis szuper:) 22/N
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. aug. 8. 20:35
10/14 anonim válasza:
te csak ne szoktasd rá az ajándékokra,mert később is elvárja majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!