Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy 16 évesen már egy éve nincs barátom?
Figyelt kérdés
Csak mert minden korombeli lánytól ezt hallom hogy így pasi úgy pasi, és nem értem hogy nekem hogy hogy nem akar összejönni semmi. Tudom most biztos azt gondolod hogy csúnya vagyok de azért ezt nem mondanám. Nem vagyok világszép ez igaz, de én inkább átlagosnak mondanám magam. Barna hosszú haj zöld szem, nincs fogszabályzó meg semmi ilyesmi szóval még erre sem lehetne fogni.Nem kenek magamra 6 kiló sminket csak egy kis spirál meg szemcerka és ennyi. Szóval nem értem. A barátaim meg akikkel jóban vagyok azt mondják aranyos vagyok meg kedves . Egyik bnőm pl mondta is hogy nem érti mért nem jön nekem össze senki. És ezzel én is így vagyok. Valami használható tipp? (És tudom hogy 16 évesen nem ez a legfontosabb az életemben, de azért kíváncsi még lehetek nem? Lehet van rá valami magyarázat vagy esetleg van hasonló "problémával" küszködő tinitársam .2012. jan. 22. 00:27
1/15 anonim válasza:
nagyon gáz.én a helyedben nem híresztelném,hogy már 1 éve nincs.Ha megkérdezik tagad le.Én már az is cikinek éreztem amikor 1 hónapig nem volt senkim :(
2/15 anonim válasza:
Igen, egyenesen undorító. Azonnal meg kellene kúratnod magad valakivel.
4/15 anonim válasza:
nincs pasid ebben a korban? én annak idején szerelmes voltam mint az ágyú :) 21/F
5/15 anonim válasza:
ÚÚÚRISTEN, nehogy már ez legyen gáz....
6/15 anonim válasza:
szerintem bújj el a világ színe elöl és sose kerülj elő mert megkövez a többi 16 éves ;)
7/15 anonim válasza:
Nem gáz. Én is így vagyok vele. Féléve nincs pasim, és az utolsó is csak 2 hetes volt, én szakítottam vele, mert már nem bírtam tovább, mindenhol szinlgis idézeteket láttam, hiányzott az egyedüllét. Nem arról van szó, hogy nem lenne, akivel összejöjjek, csak a barátaim szerint túl válogatós vagyok, szerintem lehet veled is ez a probléma. Én elhatároztam, hogy legközelebb csakis akkor fogok belemenni komoly kapcsolatba, ha szeretem a fiút, másképp nem látom értelmét, addig meg maradnak a flörtölgetések ;)
8/15 anonim válasza:
Szörnyű. Majd találsz valakit akit tényleg szeretni fogsz, addig meg jobb ez, mint minden héten mással,igazi érzelmek nélkül, nem?
9/15 anonim válasza:
Ez ultraciki! Neked nincs pasid, ez komcsi? Mit fognak mondani az osztálytársaid? Szerezz egyet gyorsan, mert diszkriminálni fognak! (Nem számít, ha nem szereted meg ilyesmi, csak legyen, mert az most menő és trendi!) Na sok sikert puszihhh
Ezen most jót röhögtem XDDDD LOOOL
10/15 anonim válasza:
ISTENEM! 2 és fél éve nincs csajom. 21F Na? Ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!