Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat mellet vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat mellet vágyom más férfiak értintésére, hogyan gyűrjem ezt le magamban?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és eddig csak egy barátom volt egész életemben, illetve amikor volt egy hosszabb szünetünk, egy futókaland. Amióta viszont,hogy megtapasztaltam, hogy milyen mással, vágyom, hogy más férfiak is megérintsenek. Nagyon SZERETEM a barátomat, és őt szeretném gyermekeim apjának, de ez az érzés megmaradt bennem, el fog múlni idővel?
2016. febr. 23. 17:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet legyűrni, csak kézben tartani.

Én is szexuálisan felfokozott nő vagyok, és ez nem csökkent a tapasztalattal. De a vágyaid egy férfi mellett is kiélheted, a fantáziád pedig a Te dolgod.

Nálam az segít, hogy tartalmassá teszem a kapcsolatom, az életem; rengeteg más dolog van, ami örömet okoz, és így a szex nem olyan hangsúlyos, mint egyébként igényelném. Másrészt úgy is élhetsz változatos és izgalmas nemi életet, hogy nem csalod meg a párod - bár ketten kelletek hozzá.

2016. febr. 23. 17:41
 12/26 anonim ***** válasza:

"ameddig el nem hagyott egy másik nőért,.."

És miért mentél hozzá vissza? Ez az első ok, ami miatt ez kialakult benned, hogy elhagyott téged, és már szerintem te se tudsz rá úgy felnézni, mint annak idején!

Az a szünet, meg semmit se jelent.

Egyébként bocsi, de megérdemled ezt az életérzést! Ha akkor lezártad volna a kapcsolatot, nem mentél volna vissza hozzá, azok utána, ahogy veled bánt, akkor most nem lennél ilyen kételyek között!

2016. febr. 23. 17:46
 13/26 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy ez a dolog annyira fekete-fehér? Két hetet voltunk úgy külön, hogy egyáltalán nem beszéltünk, persze utána sem egyből mentem vissza hozzá, de azóta, mint akit kicseréltek. Bőven bizonyított már, hogy nagyon szeret, és csak én kellek neki.
2016. febr. 23. 17:49
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor neked ez miért nem elég?
2016. febr. 23. 17:50
 15/26 A kérdező kommentje:
Mert valamiért mégsem. Illetve elég, mert jó vele, de azóta sokszor eszemben van, milyen lenne, NEM kapcsolat, hanem a testi értintés más férfitől.
2016. febr. 23. 17:52
 16/26 anonim ***** válasza:

"Mert valamiért mégsem. Illetve elég.."

Csernus doktor szavával élve, akkor most elég, vagy mégsem elég?

Elég bizonytalan és határozatlan vagy. De egy ilyenre jövőt alapozni NEM LEHET!

2016. febr. 23. 17:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nőként én is azt tanácsolom neked, hogy ha ezt érzed, inkább szakíts és éld ki azt, amire legbelül vágysz. Ez nem egyenlő azzal, hogy innentől könnyűvérű leszel.

Én 16 éves koromtól éltem együtt életem első nagy szerelmével, 12 éven át csak ő létezett számomra. Aztán elkezdtem érezni, hogy (persze más problémáink is voltak) nem biztos, hogy le tudom élni a hátralevő 50-60 évemet úgy, hogy csak ő létezett az életemben. Nagyon nehezen, de meghoztam a döntést. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az a férfi rettenetesen uralkodni akart felettem, tehát a végső döntést inkább ez hozta meg nálam. Ennek hét éve már. Azóta sem falom az életet nagykanállal, de az elmúlt hét évben volt négy kapcsolatom, amikből nagyon sokat tanultam. Lett összehasonlítási alapom, hogy mi a különbség férfi és férfi között. Már látom, hogy az első kapcsolatomban milyen naiv és hiszékeny voltam. Ha az azóta eltelt hét évben nem történik meg velem annyi minden az új kapcsolatokban, még mindig naiv kislányként élem az életem és nem lennék olyan boldog, mint a jelenlegi kapcsolatomban. Mert míg idáig eljutottam, pontosan megfogalmazódott bennem, hogy mire vágyom egy kapcsolatban.

Tévedés azt hinni, hogy ha lehorgonyzol valaki mellett, soha többé senki nem fog benned vonzalmat kiváltani. Erre ne is számítson senki! Érzelmekkel teli lények vagyunk, akikre hatással van a környezet, a többi ember.

Én nem hiszek abban, hogy valaki kiéli magát. Ilyen nincs. Legfeljebb eldöntöd, hogy megértél egy komoly kapcsolatra és onnantól kezdve jobban megéri hűnek lenni a társadhoz, mint a pillanatnyi vágyakozásnak engedni. A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem döntés kérdése.

2016. febr. 23. 17:56
 18/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nekem bizonygathatott volna...Bizonygasson annak, akiért kidobott.

Na, téged elhajtott, te màsokra vàgysz... Ideàlis kapcsolat:-)

Aztàn üzengethetsz te a 8-asnak, tudod, nem törvényszerű, hogy őt is kivàgjàk, aztàn meg màs pasikat akar.

Szerintem sokkal jobb az élete, mint neked, mert te itt kérdezgetsz, hogy hogyan uralkodj magadon, ő meg a baràtjàért van oda.

2016. febr. 23. 17:58
 19/26 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy tisztába tegyem a dolgokat. Megcsalni SOSEM csalnám meg a barátomat, és elég szomorú, hogy a mai világban egyből erre gondolnak az emberek, hogy ha már egy kapcsolatban az egyik fél olykor elgondolkodik azon, milyen lenne más férfiakkal/nőkkel, akkor homlokegyenest arra következtetnek, hogy ebből megcsalás lesz. NEM, egyáltalán nem tudnám megtenni, csak arra voltam kíváncsi, aki esetleg járt hasonló cipőben és nem folyamodott megcsaláshoz, hogyan vészelte át ezt az időszakot, meddig tartott, mert még egyszer, nem akarok más férfit családomként. Ennyi lenne, amire kíváncsi vagyok, és segítséget kérek.
2016. febr. 23. 18:00
 20/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Ne legyél màr ilyen!

Màr megvàlaszoltuk! Csak te nem hiszed el, bizonygatod a hülyeségedet.

Minek ez? Egyöntetűleg leìrtuk. De ha te ùgy làtsz, mint a lovak, minek???!!!

2016. febr. 23. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!