Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat mellet vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat mellet vágyom más férfiak értintésére, hogyan gyűrjem ezt le magamban?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és eddig csak egy barátom volt egész életemben, illetve amikor volt egy hosszabb szünetünk, egy futókaland. Amióta viszont,hogy megtapasztaltam, hogy milyen mással, vágyom, hogy más férfiak is megérintsenek. Nagyon SZERETEM a barátomat, és őt szeretném gyermekeim apjának, de ez az érzés megmaradt bennem, el fog múlni idővel?
2016. febr. 23. 17:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

El fog múlni,csak kell hozzá x számú pasi!

Addig meg úgyis addig fog buzerálni más pasik faxa,hogy ráülsz egy-kettőre. Szóval dobd a pasid és csapj bele a lecsóba,mert 3 gyerek után már elég szánalmas lesz a vonaglásod,hogy te "még nem élted ki magad"!

2016. febr. 23. 18:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen régebben de én sem csaltam meg párom. Akkor jött elő ha valami hiányzott a kapcsolatból. Ezt addig fogod csak érezni amíg arra rá nem jössz és ki nem javítjátok. Szóval ja kezelhető.
2016. febr. 23. 19:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:56-al abszolut egyetertek

a vonzalom nem fog elmulni, sot! ha ugy alakul hogy egy jokepu erdeklodo pasival kerulsz kapcsolatba, pl. munkahelyen vagy tovabbkepzesen egy csoportban, vagy eljarsz vmi sportra es ott, vagy majd az oviban az egyik apuka kezd haverkodni ujra elo fog jonni az erzes es ha a vonzalom kolcsonos meg el is fajulhat, csakis toled fugg meddig engedsz a csabitasnak

sajnos engem is elkap neha a hev es bazi kemenyen kell ellenallni, hogy az ember ne adja be a derekat, pedig esszel tudod, hogy nem eri meg, de a szived/tested teljesen mast mond

en kozelebb vagyok a 40hez, 9 eve boldog kapcsolatban es ha ugy alakul a mai napig megremeg a terdem ha kicsit tobb idot toltok vonzo ferfiak tarsasagaban akik latvanyosan erdeklodnek (nem aki a ramkacsint az utcan, hanem akivel pl. munka miatt egyutt kell tolteni egy hetveget pl.)

nem tudod legyurni, ne is akard, csak tanuld meg kezelni

2016. febr. 23. 20:33
 24/26 anonim ***** válasza:

de a kiélés ahhoz kell, hogy tudd az ilyen fellàngolàsok semmit nem nyùjtanak!

ha engedsz neki, akkor sem azt fogod kapni,amit elképzeltél

ezért nem fogsz felrúgni egy jó kapcsolatot

2016. febr. 23. 21:20
 25/26 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem nem fog elmúlni és nem is szereted igazán a párod élni akarsz és kipróbálni pár embert és dolgot amit most nyilván nem is kapsz meg !
2016. febr. 24. 11:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel a kérdés,- akármennyire is intim és közítélet szerint elítélendő, attól még KELL foglalkozni vele, más könnyen beszél aki csapongott fiatalon össze vissza pl-..

Ugyanebben a cipőben vagyok, 25-öt töltöm be lassan- első kapcsolat, el is jegyzett, de házasságon még nem mostanában tervezzük.

És van/volt hogy előjött kelleténél erősebb vonzalom más személy részéről, de nem is gondoltam, hogy ilyen többé nem lesz, mindig is tudtam, hoyg ez emberi dolog, és másnál is van és előfordul, ahogy írják.

Én külön köszönöm a 23-as és 24-es válaszát.

2016. febr. 27. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!