Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve van barátom de nem tud kielégíteni, nagyon szeretem őt de így mégis másra vágyom, mit lehetne ilyenkor tenni? :S
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 12:34
1/15 Klaudia123094 válasza:
Nem tud kielégíteni? mondtad már neki? vagy nem akarod megbántani? mit nem csinál jól?
2/15 anonim válasza:
Mibe, hogy nem te is megjátszod az orgazmust? -.-
3/15 anonim válasza:
Neked egy lo sem volna elég...verjem a szádba.
4/15 A kérdező kommentje:
nem akarom megbántani:s hát túlhamar elmegy:| mikor kezdene nekem jo lenni akkor vége..
2014. okt. 9. 12:41
5/15 CptTomato válasza:
Voltál már mással? Más kitudott elégíteni? Ha igen akkor beszéld meg vele, ha egy idő után még mindig nem megy neki akkor mond neki hogy bocs de ez így neked nem jó.
Ha más se tudott akkor ajánlom kérdezősködj nőgyógyásznál és/vagy agyturkásznál hogy mi az oka?!
6/15 Klaudia123094 válasza:
Várjatok már had írja le mi a baj a sráccal! mit nem csinál jól????? Ne legyetek már ilyenek..............
7/15 Klaudia123094 válasza:
Figyelj! Szerintem légy vele őszinte..mond meg neki hogy nem jó igy neked! Egy picit hanyagoljátok az előjátékot lehet azt is túl sokáig csináljátok és ezért durran el hamar..
8/15 anonim válasza:
Ha az a baj, hogy túl hamar elmegy, akkor vedd át az irányítást és húzd az agyát amíg csak tudod. Tehát pl te légy felül és mond neki, hogy csak élvezze de ne élvezzen el és bármikor mondhatja, hogy kis pihit kér. Ez most ne rólad szóljon, hanem róla. Kitartással el lehet nyújtani a dolgot. De ha írsz privit, akkor írok konkrét módszereket is. Nekem beválltak.
9/15 anonim válasza:
Ő megy el túl hamar? Vagy te túl lassan?
Egyébként ha elment, utána még kielégíthet a kezével, szájával. Szóval meg lehet oldani, csak akarni kell.
10/15 anonim válasza:
az oszt szerelem,legalább ne hazudnál pofátlanul....foj de utálom az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!