Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy védekeztek a párotokkal? Van aki gyógyszert szed, és mégis használ gumit? Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Én gyógyszert szedek, de az élvezet és az igazolom kedvéért legtöbbször gumi nélkül kezdjük, majd amikor a barátom elélvez, addigra már fent van a gumi.2014. aug. 20. 12:34
2/6 anonim válasza:
Én mindig is tablettát szedtem, pontosan azért, hogy maradéktalanul élvezhessük ahogy bennem megy el a partnerem, mert az fantasztikus mindkettőnknek, és nyilván a gyógyszer erre a célra lett kitalálva.
Soha nem volt semmiféle gondom vele, nem híztam és a szexuális étvágyamat se csökkentette, sőt talán nagyobb is lett.
Megbízom benne, nekem bevált minden szempontból.
3/6 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy gyógyszer mellé minek kell gumi ...
Van aki eső esetén esőkabátot húz és van aki esernyőt fog ... de egy esőkabátos, esernyős ember nekem már furcsa ...
4/6 anonim válasza:
Én gyógyszert szedtem, most nem védekezünk, babát szeretnénk :) Sajnos a tabletta rendesen összekuszálta a hormonrendszerem, emiatt most a baba várat magára :( Soha többet nem szeretnék gyógyszert szedni, nehogy még egyszer így megjárjam... Szülés után óvszerrel fogunk védekezni, mert az nem bombázza szét a szervezetemet, igaz, kényelmetlenebb, de a többi módszer nem túl megbízható...
5/6 anonim válasza:
Amit a 4-es írt azt a legtöbben nem hiszik el. Én soha nem lennék képes a párom szervezetét szétcseszni emiatt. Ne szedjtétek azt a sz.rt. Arról nem is beszélve hogy mindenkire máshogy hat és mindenki máshogy reagál. Igenis vannak mellékhatásai csak midnenki azt hiszi hogy majd rá nem fog vonatkozni mert olyan kicsi az arány..
6/6 anonim válasza:
Gumival.
Gyógyszer mellett nem használnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!