Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki úszott már meg olyan szituációt, hogy mondjuk a barátjával/szeretőjével együtt voltak, de gyógyszert nem szedett a leányzó, gumitok sem volt mégis megúsztátok eseményutáni tabletta és nem kívánt terhesség nélkül?
Utolsó: Lehet ki kellene vizsgáltatnod magad.
Kérdező: Mivel peteéréskor, beleélvezéssel is csak 20% az esély a terhességre, könnyen kitalálható, hogy van ilyen.
Utolsó vagyok.
De minek kockáztattok? Szeretnél egy abortuszt? Nem olyan mókás dolog ám.
A kérdező vagyok :)
Én is nagyon parás vagyok az a helyzet de ha ebből jól jövök ki most tuti hogy az életben soha nem csinálok ilyet és nem is csináltam ez volt az első és utolsó csak hát nagyon kiváncsi voltam,hogy mennyi az esély rá hogy teherbe esek.Ráadásul gondolom az is közre játszik,hogy én 4 évig előtte gyógyszert szedtem mivel volt barátom csak mivel már egy ideje nincs gondoltam minek szedjem mert nem vagyok az az egy éjszakás fajta de ez most megesett sajnos...úgy hogy nagyon remélem nem lesz gond.
"csak hát nagyon kiváncsi voltam,hogy mennyi az esély rá hogy teherbe esek"
Te most azért nem védekeztél, mert kíváncsi voltál rá, hogy teherbe esel-e? Atyavilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!