Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az Escapelle esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Escapelle esemény utáni tabletta megbízható? Volt már, akinek nem használt és mégis teherbe esett?

Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk, de elszakadt,belém élvezett. Nagyon meglepődtem és megijedtem. Mert másfél év alatt soha nem fordult ilyen elő. Kb. 6-7 órán belül bevettem az esemény utáni(Escapelle) tablettát, de olvastam nem egy helyen,hogy mégsem hatott ez a fajta gyógyszer. Nagyon félek, semiképp nem akarok terhes lenni,nagyon fiatal vagyok ahhoz. Arra lennék kíváncsi,hogy hány ember volt,akinél teljesen problémamentesen hatott a gyógyszer és volt-e ,akinek esetleg nem használt.

2014. júl. 1. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akiknél nem használt, azok általában 24 óra vagy még több elteltével vették be, csak a statisztika erről legtöbb esetben nem szól. Szóval nyugi, igen nagy valószínűséggel nem lesz gond, de a biztonság kedvéért 14 nap múlva tesztelj, az a tuti.

(én csak EllaOne-t használtam, az még 120 órás és nagyobb a hatásossága)

2014. júl. 1. 12:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ! :)

Ezt eddig nem is tudtam, nem tudom meddig fogok még idegeskedni ezen, de valószínű,hogy mikor már másodjára jön meg és jópár teszt után..:/

2014. júl. 1. 12:24
 3/9 anonim válasza:
Pár napja még én is pont ebben a helyzetben voltam,6napot végig idegeskedtem és a 7. nap megjött:) (én 16óra elteltével vettem be,neked is tuti hatni fog)
2014. júl. 2. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm! Nagyon remélem:/ eddig még nem jött meg
2014. júl. 6. 21:48
 5/9 anonim válasza:
100%
az én barátnőm mensiének is érkeznie kéne..mi is 2 hete voltunk ugyanebben a helyzetben,de mostmár tesztet fogunk csinálni ...
2014. júl. 7. 19:58
 6/9 A kérdező kommentje:
nekem akkor jött meg,mint az előző hónapban, 12-én. Szóval mondhatni megnyugodtam :) bár hallottam már olyat,h ennek ellenére terhes volt,mert más vérzés volt,amit nnak hitt. De ilyenekre nem is gondolok! Megjött és kész :) kb 2 hétre rá :)
2014. júl. 15. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Van akinek megjön a bevétel után 1 héten belül, van akinek csak a szokásos időben. Szervezetenként más. Viszont ha a menszid nem volt kevesebb vagy más színű (vagy barnásabb vagy élénkpiros inkább csak) akkor nagy valószínűséggel nincs baj. De eltelt 2 hét, csinálj egy tesztet az a tuti és nem egy ökör ára. Reggeli első vizeletből tudsz ilyenkor a legpontosabb eredményt kapni. Ha az negatívot mutat, akkor az is marad. :)
2014. júl. 15. 15:00
 8/9 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm 1 órára rá vette be,és terhes maradt,de szerintem ez nagyon egyedi eset,és aligha fordulhat elő
2014. aug. 6. 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:
72%

Én teherbe estem Escapelle mellett. 7 órán belül vettem be, de igazából nem ez a lényeg.

Az Escapelle a peteérést gátolja meg. Ha ez az együttlét idejére esett (vagyis már megtörtént nemrég, vagy folyamatban van éppen), sajnos nagy az esélye, hogy nem fog hatni. Velem is ez történt - az óvszer elszakadt, kiakadtunk, szaladtunk rögtön tablettáért, bevettem, de a peteérésem aznap már megvolt. A pete megtermékenyült, a tabletta a beágyazódás ellen nem hat (később utánaolvastam). Terhes vagyok. Pocsékul érzem magam, mert védekeztem, és mégis ez történik velem.

Ha nem volt akkor peteérésed, nagy valószínűséggel minden rendben van.

Aznap, amikor egyébként várnád a menstruációdat, csinálj tesztet ha nem jönne meg.

2014. aug. 10. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!