Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Escapelle esemény utáni tabletta megbízható? Volt már, akinek nem használt és mégis teherbe esett?
Akiknél nem használt, azok általában 24 óra vagy még több elteltével vették be, csak a statisztika erről legtöbb esetben nem szól. Szóval nyugi, igen nagy valószínűséggel nem lesz gond, de a biztonság kedvéért 14 nap múlva tesztelj, az a tuti.
(én csak EllaOne-t használtam, az még 120 órás és nagyobb a hatásossága)
Nagyon köszönöm a választ! :)
Ezt eddig nem is tudtam, nem tudom meddig fogok még idegeskedni ezen, de valószínű,hogy mikor már másodjára jön meg és jópár teszt után..:/
Én teherbe estem Escapelle mellett. 7 órán belül vettem be, de igazából nem ez a lényeg.
Az Escapelle a peteérést gátolja meg. Ha ez az együttlét idejére esett (vagyis már megtörtént nemrég, vagy folyamatban van éppen), sajnos nagy az esélye, hogy nem fog hatni. Velem is ez történt - az óvszer elszakadt, kiakadtunk, szaladtunk rögtön tablettáért, bevettem, de a peteérésem aznap már megvolt. A pete megtermékenyült, a tabletta a beágyazódás ellen nem hat (később utánaolvastam). Terhes vagyok. Pocsékul érzem magam, mert védekeztem, és mégis ez történik velem.
Ha nem volt akkor peteérésed, nagy valószínűséggel minden rendben van.
Aznap, amikor egyébként várnád a menstruációdat, csinálj tesztet ha nem jönne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!