Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az escapelle nevű tabletta mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Tegnap történt egy kis baleset.Párommal szeretkezés után vettük észre, hogy az óvszer felmondta a szolgálatot.
Ma reggel voltam nőgyógyásznál. Kiírta az escapelle-t bevettem, és most aggódok. Ugye nem leszek terhes?
Szeretnék majd egyszer babát, de NEM MOST!
2011. szept. 7. 17:11
1/5 anonim válasza:
én is olyat vettem. nem lettem terhes
2/5 A kérdező kommentje:
Jajj, remélem, hogy én sem leszek. 30-31 napos ciklusaim vannak, és tegnap volt a 18. nap... Para van , de nagyon:S
És neked volt valami mellékhatása?
2011. szept. 7. 17:19
3/5 anonim válasza:
nem én írtam az első választ... deee egyszer nekem is kellett bevennem. baba nem lett, kicsit megbolygatta a ciklusomat, egyéb mellékhatást nem tapasztaltam.
4/5 anonim válasza:
Én is most vettem be nem régen sajnos muszály volt és ma meg is jött szóval hatott én is féltem nagyon ,de nyugi hatni fog neked is!nem volt mellék hatás semmi!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
Annyira rossz, mindig úgy figyelünk, drága gumit veszünk, és mégis:S
2011. szept. 7. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!