Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az escapelle nevű tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az escapelle nevű tabletta mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Tegnap történt egy kis baleset.Párommal szeretkezés után vettük észre, hogy az óvszer felmondta a szolgálatot.

Ma reggel voltam nőgyógyásznál. Kiírta az escapelle-t bevettem, és most aggódok. Ugye nem leszek terhes?

Szeretnék majd egyszer babát, de NEM MOST!

2011. szept. 7. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
én is olyat vettem. nem lettem terhes
2011. szept. 7. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Jajj, remélem, hogy én sem leszek. 30-31 napos ciklusaim vannak, és tegnap volt a 18. nap... Para van , de nagyon:S

És neked volt valami mellékhatása?

2011. szept. 7. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
nem én írtam az első választ... deee egyszer nekem is kellett bevennem. baba nem lett, kicsit megbolygatta a ciklusomat, egyéb mellékhatást nem tapasztaltam.
2011. szept. 7. 18:49
 4/5 anonim válasza:
Én is most vettem be nem régen sajnos muszály volt és ma meg is jött szóval hatott én is féltem nagyon ,de nyugi hatni fog neked is!nem volt mellék hatás semmi!
2011. szept. 7. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!

Annyira rossz, mindig úgy figyelünk, drága gumit veszünk, és mégis:S

2011. szept. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!