Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyom mindig másra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom mindig másra?

Figyelt kérdés
Jelenleg van egy barátnőm akit nagyon szeretek és úgy érzem ő lehetne az "igazi" ,de én nem a leghűségesebb fajtából származom. Őt még nem csalltam meg és nemis szeretnèm de mièrt ilyen nagy a vágy bennem más lányok iránt?

2016. ápr. 2. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ösztön. Elvileg az különböztet meg az állatoktól, hogy képesek vagyunk neki nemet mondani.
2016. ápr. 2. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez miért van, talán az új dolgok felé vonatkozó vágy de én is ilyen vagyok. Életem szerelmét is megcsaltam nem is egyszer. Tényleg ő volt számomra az igazi és szakítottam vele. Túl jó ember volt ahhoz, hogy ilyet tegyek vele de megállni nem tudtam. Akármennyire szerettem mindig kerestem az új férfit aki csak megdug
2016. ápr. 2. 11:38
 3/9 anonim válasza:
Enis mindig vagyom mas fiukra ,de eddig meg nem csaltam meg a baratom es erre buszke vagyok :)
2016. ápr. 2. 12:59
 4/9 anonim válasza:
Én arra mentem haza,hogy az élettársamat dugja egy ismeretlen férfi. Elköltöztem a barátnőmtől 1 évig nem beszéltem vele,aztán megint újrakezdtük. Nálam lakott a nyáron,télen meg elment az új barátjához. Most megint közeledik a nyár,azt ígérte,hogy nem fog elhagyni,azt mondja szeret,és nem tudja elmagyarázni miért tette amit tett.
2016. ápr. 2. 13:38
 5/9 anonim válasza:
Mert toled nem kapott eleg szeretetett :(
2016. ápr. 2. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ùgyis meg fogod csalni,mert férfi vagy .Csak egyre kérlek szakìts vele mielőtt megcsalnàd ,ne legyél önző
2016. ápr. 2. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg szerelmes leszel valakibe. Mint Latinovits Zoltán Ruttkai Évába. Éppen most láttam a facebookon egy Ruttkaihoz írt levelét. Gyönyörű. Persze ilyen csak a kivételezett embereknek adatik meg.
2016. ápr. 3. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
folyt.: jobban mondva a kivételes embereknek.
2016. ápr. 3. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Tévedés, utsó. Ez megadatik bárkinek, csak nem kell leragadni az első langymeleg kis kapcsolatban, hanem megkeresni az igazit.
2016. ápr. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!