Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom mindig másra?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy barátnőm akit nagyon szeretek és úgy érzem ő lehetne az "igazi" ,de én nem a leghűségesebb fajtából származom. Őt még nem csalltam meg és nemis szeretnèm de mièrt ilyen nagy a vágy bennem más lányok iránt?2016. ápr. 2. 11:26
1/9 anonim válasza:
Ösztön. Elvileg az különböztet meg az állatoktól, hogy képesek vagyunk neki nemet mondani.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez miért van, talán az új dolgok felé vonatkozó vágy de én is ilyen vagyok. Életem szerelmét is megcsaltam nem is egyszer. Tényleg ő volt számomra az igazi és szakítottam vele. Túl jó ember volt ahhoz, hogy ilyet tegyek vele de megállni nem tudtam. Akármennyire szerettem mindig kerestem az új férfit aki csak megdug
3/9 anonim válasza:
Enis mindig vagyom mas fiukra ,de eddig meg nem csaltam meg a baratom es erre buszke vagyok :)
4/9 anonim válasza:
Én arra mentem haza,hogy az élettársamat dugja egy ismeretlen férfi. Elköltöztem a barátnőmtől 1 évig nem beszéltem vele,aztán megint újrakezdtük. Nálam lakott a nyáron,télen meg elment az új barátjához. Most megint közeledik a nyár,azt ígérte,hogy nem fog elhagyni,azt mondja szeret,és nem tudja elmagyarázni miért tette amit tett.
5/9 anonim válasza:
Mert toled nem kapott eleg szeretetett :(
6/9 anonim válasza:
Ùgyis meg fogod csalni,mert férfi vagy .Csak egyre kérlek szakìts vele mielőtt megcsalnàd ,ne legyél önző
7/9 anonim válasza:
Várd meg, amíg szerelmes leszel valakibe. Mint Latinovits Zoltán Ruttkai Évába. Éppen most láttam a facebookon egy Ruttkaihoz írt levelét. Gyönyörű. Persze ilyen csak a kivételezett embereknek adatik meg.
8/9 anonim válasza:
folyt.: jobban mondva a kivételes embereknek.
9/9 anonim válasza:
Tévedés, utsó. Ez megadatik bárkinek, csak nem kell leragadni az első langymeleg kis kapcsolatban, hanem megkeresni az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!