Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáradt a szexhez?
Maximálisan igazad van abban hogy a jó kapcsolathoz kell a jó szex. De ezt nem lehet kikövetelni. Ha stresszeled akkor még annyira sem fogja akarni mint most.
Nem lehet hogy megváltoztál 5 év alatt? Pld elhíztál?
Ha alapvetően más az étvágyatok akkor ez sajnos nem lesz hosszú távú.
Alvászavarai vannak, tényleg fáradt. De mindig?? Ha rajta múlna nem is szexelnénk. Mindig én izgatom fel, utoljára mar csak en elegitettem ki,ő hozzám se nyúlt csak megköszönte...szánalmasnák érzem magam, hogy állandóan csak próálkozom...de már az önbizalmam is a béka segge alatt!!
3 kg plusz van rajtam.Ahogy rajta is.még viccnek sem volna jó ez az ok...
Örülj neki, hogy nem házasodtatok még össze inkább... lehet szereted, de ez csak rosszabb lesz hidd el. Nem egy barátom feleség mellett 7-8 év után elhidegült, de addigra meg már ott van nekik 1-2 gyerek és tudom 2-ről is, hogy prostihoz jár a felesége mellett és ezért hivatkozik "a fáradt vagyok, most ne babám fáj a kezem a lábam a fejem a mamám beteg a szomszéd macskája megdöglött" és hasonló dolgok...
Nem hinném, hogy kijöttök a gödörből és jobb lesz már a dolog, de próbáld meg nem lebeszélni akarlak róla, hátha sikerül neked.
ideje szeretőt tartani.
éppen ráérek.
#3, az elhidegülés már befejezett dolog, egyedül nem tudsz fenntartani egy párkapcsolatot.
Én még nem voltam ilyen tartósan fáradt a szexhez (60F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!