Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért van az hogy ha sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy ha sokat szexelek elmegy a szextől a kedvem és nem vágyom rá minimum 2 hétig?

Figyelt kérdés

A barátnőmel mind ketten munkanélküliek vagyunk és szinte egész nap itthon vagyunk unatkozunk és hát ezért is szoktunk sokat szexelni volt olyan nap hogy 4 szer is elmentünk de aztán nagyon megcsemeletem a szextől egy darabig gondolni sem akartam rá úgy látszik a jóból is megárt a sok ,

és orgazmus után mindig ilyen fura rossz érzésem van olyan mint amikor eszel egy jó pizzát élvezed teli tömöd magad aztán rosszul leszel és azt mondod soha többé nem eszel pizzát énis így vagyok a orgazmus után hogy azt mondom soha többé nem szexelek de ez miért van?

2017. okt. 18. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert unalomból csináljátok,nem élvezetből.
2017. okt. 18. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Leírtad magadnak a választ: Jóból is megárt a sok.
2017. okt. 18. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez így nem élvezetes és minőségi szex... csináljátok kevesebbszer, helyette mást is csinálhattok.
2017. okt. 18. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress munkát ember,ne baxd el az egész napot!!
2017. okt. 18. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A reproduktív sejtjeid újratermelése nagyon sok energiát használ fel az szervezetből. Regenerálódásra van szüksége. A testbe kódolt természetes ösztön, a test túlterhelésének védelme, és a felesleges energiapazarlás minimalizálása. Ezek ugyan úgy vágyakként jelentkeznek mint pl.: az éhség.

Esetebne a tested jobban vágyik pihenni, mint szaporodni.

Hallgass rá!

Az orgazmus utáni rossz érzésed más. A lelkiismereted nem hagy nyugodni, hogy megint értelmetlenül cseszted el az időt, és nem megérdemelt élvezetekkel próbálod feledtetni szégyenérzésed a haszontalanság miatt.

2017. okt. 19. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Ezen a tinik uralta oldalon 5-ös válasza meglepő éleslátásról tesz tanúbizonyságot.
2017. okt. 19. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit gáz, hogy fiú létedre így elmegy a kedved 2 hétre. Én lány vagyok, velem megesik az ilyen, hogy pár napig egyáltalán nem kívánom, már ha sokat csinálom én is a párommal...de szerintem nagyon megszokottan csináljátok, bele kellene vinni új dolgokat, nem mindig ugyanúgy megszokottan csinálni.
2017. okt. 19. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

utóbbi lánynak:

A fiúk a teremtés energiáit adják ki magukból, amit összegyűjteni nem kis energiabefektetés. Ez az aktivitás netovábbja.

A lányoknak szex idején csak passzívan be kell fogadni.

Teljesen természetes, hogy fiúknak fárasztóbb, a lányoknak csak "gyönyörködni" kell.

Gondolom arra gondoltál, hogy a fiúk szokták erőltetni a dolgot ... ők a kanosak. ... de ez is csak arról szól, hogy ők az aktív, teremtő fél a szexben, nem arról, hogy a két nem kitartása a kérdésben összevethető volna.

2017. okt. 23. 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha mindennap csokitortát eszel, azt se fogod kivánni egy idő után. Unalomból, rutinból csináljátok. Keresstek más elfoglaltságot, pl. munkát.
2017. okt. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!