Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeveszek a baratommal, melyik esetben hianyzok neki jobban, ha nem talalkozok vele de valaszolgatok az uzeneteire, vagy ha megszünök szamara minimum ket hetig?
Kösz a valaszokat de nem lehet valaszolni a kerdesre ?
Most nem az az erdekes h ki miert jatszmazik.
Ez olyan mintha valaki útbaigazitast kerne es szolnatok neki h ne már ilyen csipasan
Ha hozzá sem szólsz 2 hétig. De nem garantált, h addigra nem jön össze a hugoddal.
Ha el akarod mérgesíteni a helyzeted, jó úton jársz. A kommunikáció a megoldás kulcsa.
26/F
# 4 Az a baj, hogy nem is tudunk válaszolni... xD Felnőtt nőként jópár éve - sőt, lassan évtizede - kinőttem már ezekből a játszmákból, és az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy kell ezeket csinálni. Nem tudom, hogy melyik esetben "hiányoznál jobban".
Nem csupán rosszindulatból írtam, hogy fáradj át a gyerekek kategóriájába, hanem azért is, mert ők valószínűleg tudnak segíteni. (Tényleg!)
Szerinted honnan a bántatból kéne egy vadidegennek tudnia ezt, ha te, aki ismered a barátodat (fogalmam sincs, mennyire, és mennyi ideje), nem tudod ezt megítélni?
Én egyébként azt gondolom, hogy ha van esze, két hét sértődés, duli-fuli és "elvárom, hogy fuss utánam, én viszont sz@rok rád" típusú játszma után valószínűleg már semennyire nem fogsz neki hiányozni, és vele együtt te is gazdagabb leszel egy élettapasztalattal, meg egy tanulsággal a jövőbeli kapcsolataidra nézve.
Erre TÉNYLEG csak a tinik tudnak válaszolni,de az Ég egyadta Világon semmi konkrétumot nem írtál. A barátod lehet,hogy mindkét esetben sírva vakarja a kislábujj körmét a hiányodtól 3 liter borral a gyomrában,lehet,hogy le sem $Z @ rja az egészet. Mi ezt honnan tudjuk?
Meg hát nem a mi világunk már ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!