Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szeretem, ha hozzáérnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem, ha hozzáérnek a hajamhoz. Ez okozhat "gondot" párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem szeretem.Nyilván nem a hétköznapi helyzetekre gondolok,ahol könnyen elkerülhető a dolog,de például szeretkezés,vagy éppen orális szex közben?

Minden mást szeretek, bár a simogatásért sem vagyok oda,de azt valahogy "elviselem".

A hajamhoz viszont nem érhet senki,csak én.

Az is "nehezíti" a helyzetemet,hogy nagyon szép,hosszú,dús hajam van,biztos amolyan "simogatni való".

Orális szex közben ez mennyire lehet zavaró,hogy a férfi,például miközben szopom, nem érhet a fejemhez?

N.

2017. okt. 19. 16:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
tudtam, hogy nem hagyod ki :DDD
2017. okt. 19. 17:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy bukót, ha szexeltek!
2017. okt. 19. 20:10
 23/25 A kérdező kommentje:
a szagod ellen mindenképp kelleni fog a nőnek.
2017. okt. 19. 20:15
 24/25 anonim ***** válasza:
81%
Adtam egy teljesen korrekt választ még az elején. Azt hittem a Kérdező normális,de látszik,hogy az a tipikus "jajj ne érj a hajamhoz,most lett festve meg mosva meg balzsamozva és frissen lett szárítva;göndörítve" és egy adag lófac kivonatot is rápakolhatnál...
2017. okt. 19. 22:10
 25/25 A kérdező kommentje:

nem tudom,pont melyik válasz volt az,mert nem figyelem a százalékokat,nevek meg nincsenek,de én meg korrektül válaszoltam.(egyébként minden kérdésre.)

Ha ez az a válasz volt,amire írtam,hogy nem értem benne a logikát,arra nem érkezett újabb,normális válasz,csak a ló*sz kivonatos, amit a szádból szívesen kikanalazok.

2017. okt. 20. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!