Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, ha hozzáérnek a hajamhoz. Ez okozhat "gondot" párkapcsolatban?
Egyszerűen nem szeretem.Nyilván nem a hétköznapi helyzetekre gondolok,ahol könnyen elkerülhető a dolog,de például szeretkezés,vagy éppen orális szex közben?
Minden mást szeretek, bár a simogatásért sem vagyok oda,de azt valahogy "elviselem".
A hajamhoz viszont nem érhet senki,csak én.
Az is "nehezíti" a helyzetemet,hogy nagyon szép,hosszú,dús hajam van,biztos amolyan "simogatni való".
Orális szex közben ez mennyire lehet zavaró,hogy a férfi,például miközben szopom, nem érhet a fejemhez?
N.
Ez engem is érdekel. Én annyira utálom, ha fogják a hajam, hogy a fodrásznál is eleinte elhúztam a fejem.
Az arcomat sem szeretem, ha fogdossák. A testem oké, de nyaktól felfele fogdosásnál olyan klausztrofób érzés fog el.
Na, ennyi. Nem kell ezen mit szégyellni.
Majd te is megtalálod amit szeretsz. Én pl szinte sehol nem szeretem a simit, cirógatást, stb, de a napi 2 minimum lábmasszírozást nagyon jól fogadom :D
11-es, 12-es :
na akkor tudjátok,mire is gondolok :)
Igazából nálam minden jöhet,combok,popsi,has,mell,váll,hát,nyak stb..még talán az arc is,de a sörény..jajj...
11-es:
fodrásznál én is így voltam
Engem zavarna ha nem húzhatnám a csajom haját szex közben. De hát ez van. Mi nem egymással fogunk szexelni.. :D
Mondjuk én szeretek beleszagolni a hajába pl ölelés közben.
(na csak most nézem.. hogy el kell olvasnom.. HAHA)
16-os :
hát hajhúzásra ajánlom a pónikat :)))
kár..pedig a lovaknak legalább jó nagy van :))
de ne keseredj le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!