Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet jó párkapcsolatban élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jó párkapcsolatban élni úgy ha párod szüleivel rosszban vagy?

Figyelt kérdés
Ma összevesztünk elég csúnyán a barátommal arról, hogy ugye én kollégista vagyok és jóformán 2 napot vagyok otthon...Most hétvegén meghívtak minket szülinapi buliba és én ugye beteg voltam és én nem akartam menni,de arra nem gondoltam, hogy el akar menni magába...Sajnos elég féltékeny típus vagyok szóval ezen vesztünk, hogy én nem akartam hogy menjen... Persze én nem mehet mert"beteg leszek"... A lényeg az hogy veszekedtünk és az apja mondott valamit ami nem volt szép és szerintem semmi köze nem volt hozzá... De én így többet nem akarok ezek után a szüleivel találkozni. De őt viszon nem akarom elveszíteni mert szeretem mindennél jobban még abba is belementem hogy elmenjen egyedül ha nagyon fáj is hogy inkább azt választja helyettem... El vagyok teljesen keseredve, nagyon jól jönne néhány tanács vagy tapasztalat.
2017. okt. 5. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Szakíts... a barátod érdekében.
2017. okt. 5. 22:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd jobban, hogy miért?
2017. okt. 5. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
21%

Úristen... Miért ne mehetne a SZÜLEIHEZ magában ?

Meg mi már az, hogy "azt választja helyetted "? Választani kell közted és a szülei közt ?

Belementél, hogy találkozzon velük... Te jó ég...

Szerencsétlen hapsid, te. Mondjuk, ha csepp esze van, nem sokáig marad az.

Kellenél az ördögnek. Ehh... És ha a szülei is normális emberek, ők sem akarnak veled találkozni.

2017. okt. 5. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Aha... szoval szerinted a "szulos" problema nelkul ilyen hisztikkel veled lehet jonak aposztrofalhato kapcsolatban elni?

Nagyon el vagy tevedve. Eleg messzire.

2017. okt. 5. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy jó párkapcsolat? Na ne röhögtess!
2017. okt. 5. 22:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Először is nem a szüleivel ne találkozzon hanem van egy sima buli ahova hívták és mivel keveset tudok itthon lenni csak miatta utazok 7 órát haza. Erről a buliról veszekedtünk mikor az apja modott nekem egy elég csúnya dolgot elég csúnyán. Arra lennék kíváncsi, hogy ha egyből nem vennétek le a fejem hogy fel lehet egy kapcsolatot tartani ha én a szüleivel nem vagyok jóba? Én nem tiltom a szüleitől se semmi nem vagyok beteg velük él tisztelje őket sőt még én szoktam őt kérni hogy szebben viselkedjen a szüleivel. Szóval ezek után vélemény?
2017. okt. 5. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert a szuleitol fuggetlenul is egy birtoklo, hisztis, feltekeny valami vagy.
2017. okt. 6. 06:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy beszólás miatt már rosszban vagy a szüleivel..Az írásodból az jön le,hogy inkább a pasiddal nem épp fényes a viszonyod.
2017. okt. 6. 07:40
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Még Te nem akarsz a szüleivel találkozni ezután? Örülj, hogy a párod nem vágott ki kapásból. Gyerekes Vagy. Valószínű Apukájának igaza volt. Mi az, hogy nem gondoltad, hogy magába majd elmegy. Naná, hogy elmegy. Mi az, hogy még abba is belementél, hogy elmenjen egyedül? Mi vagy Te a felügyelő tisztje? Még ha a felesége lennél is túlzás lenne a hisztid, nem, hogy így szinte gyerek fejjel együtt járogattok, távkapcsolatban. Ha családi buli van neki illett elmennie, nem Téged pátyolgatni. Nem az intenzíven voltál a kórházba és nem olyan betegséged volt ami 24 órás felügyelet igényel. Húzd meg Magad és inkább annak örülj majd ha ezek után még képesek meghívni a szülei valahova is. Kérj bocsánatot a barátodtól is és a szüleitől is. Bár kétlem, hogy felfogod, hogy Neked kellene, szépen, alázatosan.
2017. okt. 6. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:

A fo kerdesre valaszolok.

Felnottkent lehet tokeletes kapcsolatban lenni ugy, hogy a szulokkel nincs jo viszony.

Amig viszont a parod fugg a szuleitol (tehat meg gyerek, lehet 27 evesen is gyerek valaki), akkor nem fog mukodni.

2017. okt. 6. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!