Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet jó párkapcsolatban élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jó párkapcsolatban élni úgy ha párod szüleivel rosszban vagy?

Figyelt kérdés
Ma összevesztünk elég csúnyán a barátommal arról, hogy ugye én kollégista vagyok és jóformán 2 napot vagyok otthon...Most hétvegén meghívtak minket szülinapi buliba és én ugye beteg voltam és én nem akartam menni,de arra nem gondoltam, hogy el akar menni magába...Sajnos elég féltékeny típus vagyok szóval ezen vesztünk, hogy én nem akartam hogy menjen... Persze én nem mehet mert"beteg leszek"... A lényeg az hogy veszekedtünk és az apja mondott valamit ami nem volt szép és szerintem semmi köze nem volt hozzá... De én így többet nem akarok ezek után a szüleivel találkozni. De őt viszon nem akarom elveszíteni mert szeretem mindennél jobban még abba is belementem hogy elmenjen egyedül ha nagyon fáj is hogy inkább azt választja helyettem... El vagyok teljesen keseredve, nagyon jól jönne néhány tanács vagy tapasztalat.
2017. okt. 5. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Ha annyira beteg voltál, akkor nem utazol 7 órát haza felé, hanem maradsz ahol Vagy, vagy utazik Ő. A szülinapi buli, azért nem egy sima buli, illik elmenni ha meghívnak. Te nem akartál menni, hanem gondolom romantikázni és a párod nyalja ki a segged. Ez is kell én értem ha keveset tudtuk találkozni, de vannak prioritások, kötelezettségek. Elkényeztetett kislány Vagy. Önállóság 0. Egy háztartással már nem boldogulnál, de egy együttélésre is alkalmatlan lennél. A párod se értem, miért nem dobott ki egyből.
2017. okt. 6. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs féltékeny típus, azt a te saját gyengeséged- nem is értem, ha meg akarna csalni van rá 5 napja egy héten, nem az az egy buli.

"és én nem akartam menni," utána meg azt írod:

"Persze én nem mehet mert"beteg leszek"... úgy, mintha ő beszélt volna le.

Most akkor ki nem akarta, hogy menjél?

Egyébként nem lehet tartósan jó párkapcsolat, ha ehhez egyik, vagy mindkét fél természetes kötelékeit el kell vágni.

2017. okt. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!