Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Neked milyen a huvelyi orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked milyen a huvelyi orgazmusod?

Figyelt kérdés

Az a kerdesem, hogy pontosan milyen pozokban, hogyan eritek el? Felek, hogy nekem nincsen, bar mondjak, hogy gyakorlattal fejlesztheto, de nem tudom. Nekem pl ha nincs semmilyen csiklo izgatas akkor onmagatol nem sikerul, viszont ha van akkor sokkal jobb mint egy sima csiklo orgazmus. Szoval, a kerdesem hogy mas is van e igy illetve, hogy van e olyan akinek siman megy mondjuk kutyaban is vagy mas pozban ahol teljesen szabad van a csiklo. Plusz ha van valaki aki gyakorolta a huvelyi orgazmust, mert nem volt es utana sikerult neki, hogyan jutott el odaig.

Koszonom elore is! :)

2017. szept. 20. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Nekem lovaglóban mindig van, általában összejön misszionáriusban is
2017. szept. 20. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem felvágásként, de több olyan lány is volt, akinek a korábbi barátjával nem sikerült és velem igen és miután szétmentünk panaszkodnak mai napig, hogy az új barátjukkal se sikerül azóta sem. Úgyhogy azért a pasik is hibások ebben. "hogyan jutott el odáig" Összejöttek velem a csajok :D F
2017. szept. 21. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon silány, mondhatni sosem volt, de lehet azért mert férfi vagyok.
2017. szept. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!