Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van koztetek olyan aki regen nem volt kepes a huvelyi orgazmusra aztan egyszer csak sikerult?
Igaz az, hogy tanulhato? Hogy sikerult vegul elernetek es kesobb mar milyen volt? Mennyire kulonbozik a csikloi orgazmustol?
Több mint 4 eve elek szexualis eletet de ugy meg soha nem sikerult elelveznem es ez iszonyatosan bant.. Voltam mar nagyon nagy meretuekkel is es kisebbekkel is de semmi.. Csak a csikloi sikerul kezzel, nyelvvel vagy szex kozben ha sikerul baratomnak kozben stimulalnia ahogy dug, de az meg mindig csiklo orgazmus..
Szia! Nekem vibràtorral sikerült megtanulni, sok gyakorlàssal kitapasztaltam milyen mélyen mekkora intenzitàssal is élvezetes. Szerintem vegyél egy vibrit vagy dildòt, amelyik szimpibb, és gyakorolj - egyedül vagy a pàroddal, ahogy biztosabbnak érzed. :) Össze fog jönni ;)
Amúgy a hüvelyi orgazmus szàmomra sokkal intenzívebb élmény, azòta màr nem is vàgyom a csiklòira annyira :D
A 4.-5. vibris alkalom utàn sikerült. Szex közben (még) nem, de bízom a sikerben :) az első szex òta sok sok idő eltelt, le se írom mennyi :D hajrà! :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!