Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csiklo es huvelyi orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csiklo es huvelyi orgazmus tenyleg ugyanaz?

Figyelt kérdés
Tehat ha csak csiklo orgazmusom volt eddig akkor miert nem volt huvelyi mèg? Lehet,hogy szex kozben kene izgatni a csiklot?
2017. máj. 2. 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Nem ugyanaz. Nekem nem szokott hüvelyi lenni, épp ezért kell szex közben izgatni a csiklót is. :)

Nem kérek privátot!

2017. máj. 2. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Érzésre ugyanaz, csak másképp éred el.

Viszont nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Ilyenkor valóban jó megoldás szex közben a csiklót izgatni.

2017. máj. 2. 07:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő tulajdonképpen a csikló izgatásától van,mert a csiklónak nem csak kinti része van hanem folytatódik a nyúlványa a testben egészen a hüvely faláig elér.Én úgy képzelem el,hogy közösüléskor is tulajdonképpen a csikló izgatásától van az orgazmus,de én úgy tapasztaltam,hogy a legintenzívebb része hosszabb és lassabban cseng le,mint a ha kívülről van a csikló ingerelve mert az gyors, és

hirtelen jön.21/L

2017. máj. 2. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Pontosan,nem ugyanaz.
2017. máj. 2. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Tényleg nem ugyanaz...
2017. máj. 2. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

#3,

pontosan úgy van, ahogyan írod. Azok között, akik ide írnak első nő vagy, akinek van tudása a nemi szerveiről. Elismerésem! Azt is nagyom plauzibilisen írtad le, hogy ha van különbség, az mi. Köszönöm.

Férfiként nem mondanék verdiktet arról, amit sosem éltem át, csak mesélték.

2017. máj. 2. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!