Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csiklo es huvelyi orgazmus tenyleg ugyanaz?
Nem ugyanaz. Nekem nem szokott hüvelyi lenni, épp ezért kell szex közben izgatni a csiklót is. :)
Nem kérek privátot!
Érzésre ugyanaz, csak másképp éred el.
Viszont nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Ilyenkor valóban jó megoldás szex közben a csiklót izgatni.
Mindkettő tulajdonképpen a csikló izgatásától van,mert a csiklónak nem csak kinti része van hanem folytatódik a nyúlványa a testben egészen a hüvely faláig elér.Én úgy képzelem el,hogy közösüléskor is tulajdonképpen a csikló izgatásától van az orgazmus,de én úgy tapasztaltam,hogy a legintenzívebb része hosszabb és lassabban cseng le,mint a ha kívülről van a csikló ingerelve mert az gyors, és
hirtelen jön.21/L
#3,
pontosan úgy van, ahogyan írod. Azok között, akik ide írnak első nő vagy, akinek van tudása a nemi szerveiről. Elismerésem! Azt is nagyom plauzibilisen írtad le, hogy ha van különbség, az mi. Köszönöm.
Férfiként nem mondanék verdiktet arról, amit sosem éltem át, csak mesélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!