Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy, ha magamnak csinálom akkor sem, ha pasival vagyok akkor sem. Legfőképp az zavar, hogy akkor sem tudok elélvezni ha magamnak csinálom, az 1-2 perc után érzek valamit, mintha egyre jobb lenne, majd hirtelen a csiklóm ( ha nem is fájni kezd) de kellemetlen érzés lesz. Próbáltam többször tovább csinálni még így ,hogy fáj is, hátha de utána hirtelen minden elmúlik, csak nedves marad.. De semmi.. Lehet ,hogy én nem vagyok képes elélvezni? Lehet ez ellen tenni valamit?

20/L

2017. máj. 1. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Nogyogyasz megvizsgalhat, h nem szervi oka van e.
2017. máj. 1. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem, akkor fejleszteni kell az orgazmuskeszseget.
2017. máj. 1. 20:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyszer már voltam nőgyógyásznál, bár akkor még szűz voltam, és más probléma miatt. Viszont ha valami baj lett volna csak észrevette volna, vagy nem? Megis milyen nemiszervi problema lehet? Nem teljesen tudom elképzelni, mi lehet a baj velem etéren.. csak ez kezd így egyre jobban megijeszteni
2017. máj. 1. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
ha ez megnyugtat,nagyon sok nőnek gondjai vannak vele.Szerintem igyekezz olyanra gondolni,nézni ami nagyon felizgat és fedezd fel a tested
2017. máj. 1. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Vágyad van a szexre? Bár ilyet még sose hallottam, de jó helyen, jól csinálod? Na jó, hülye vagyok, ezt tőled hiába kérdezem.
2017. máj. 1. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem,nem vette volna eszre a vuzsgalat alatt. Ha pl rossz a verellatasa a csiklodnak, huvelyednek, akkor nehez lesz elerni az orgazmust is. Ezert erdemes kukin kivizsgaltatni.

De nezd meg ezt is pl.:

[link]

2017. máj. 2. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
*kulon
2017. máj. 2. 10:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Jó helyen csinálom? Azért ez eleg hulye kérdés.. mar ne is haragudj. Mikor a pasi csinálta akkor is ugyan ez az érzés volt.. Es vágyam van a szexre, sőt.. nagyon is. Csak éppen ez zavar, hogy nem tudom elérni azt, amit mindenki, legalabb magamnak.

Ha elmegyek nőgyógyászhoz, megis mit kellene neki mondanom? Es mit tudna ő ezzel csinálni?

2017. máj. 2. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszeruen csak megmondod neki, higy az eletben nem tudtal meg magadnak sem oromet okozni, viszont nemi vagyad van.

Megvizsgal es tanacsot ad, hogy hogyan tovabb.

Az is lehet, hgy egy lelki gat az, ami miatt nem megy ez neked, es akkor szexualpszichologusra van szukseged. Mivel tobb oka is lehet valahol el kell kezdeni, egy szakembernel celszeru, es ez legyen a nogyogyasz igy elsonek.

2017. máj. 2. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!