Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 eve vagyunk egyutt a baratom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 eve vagyunk egyutt a baratommal. En 18 eves o 23.1 eve elunk nemi eletett, o volt az elso. Es meg nem sikerult az hogy orgazmusom legyen, se huvelyi se csiklo?

Figyelt kérdés

Mi lehet a baj? mar minden pozot kiprobaltunk, ha en vagyok felul lovaglo pozban ugy neha remegek ott lent de semmi tobb. pedig nagyon elvezem vele, semmi gond nincs es nem a meretevel van baj.

Elengedem magam mindig, nem gondolok masra vagy rosszra. de nem sikerul mi lehet a baj? (bocsi a helyesirasert)

#orgazmus #szexualitás #hetetoszexualitas
2017. máj. 10. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha maszturbálsz akkor sincs csikló orgazmusod? Ha olyankor van . esetleg próbáljázok azt,hogy szex közben ingerli a párod a csiklód esetleg ha te vagy felül akkor magadnak csinálod. A hüvelyi orgazmusra nem minden Nő képes szoval nyugi. Ne görcsölj rá ne úgy indítsd a szexet hogy el akarok élvezni miért nem sikerül. Mert ha ez kattog benned akkor nem fog menni. Hozzáàllás kérdése. Minden fejben dől el. 23L
2017. máj. 10. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyalakodás (orál) van?

Hüvelyi úton viszonylag kevés nő tud elmenni, így aktus közben is kellő figyelmet kell fordítani a csiklóra, és nem szégyen magadnak sem segíteni aktus közben.

Bár a legjobb az lenne, hogy ha a pasid kapná elő a "kanál nélkül pudingot eszek" című atrakciót a combjaid ölelésében! ;)

És nem győzik itt hangsúlyozni, amit én is most mondok: beszélj vele róla, mi csak találgatunk, de a válasz/megoldás nálatok van!

29/F

2017. máj. 10. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

2-éve??!! A pasid a hibás , mond neki hogy jobban figyeljen rad, ne csak magára.

Nem is tudom hogy hogy bírhattad eddig.

2017. máj. 10. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Bennem az a kérdés merült fel, hogy mennyi időt fordítotok a szexre? Nem lehet hogy neked kicsit több idő kellene mint neki?

Csak azt tudom mondani hogy tessék kényelembe helyezni magad, fedezd fel a tested, kényeztesd magad, élvezz el előbb egyedül, akár több alkalommal is, hogy rájöjj, hogy tudd neked hogy és mi a jó, majd tanítsd meg a párodnak azt amire rájöttél.

2017. máj. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!