Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem, hogy amikor orgazmusom van, nagyon remeg az egész testem meg a lábam, és az új barátommal még nem sikerült orgazmusig jutni, szerintem ezért, mondjam el neki, hogy ez a gond? L20+
Gond???
Nincs annál csodálatosabb mikor látjuk, hogy mi váltottuk ki ezt az óriási élvezetet és vonaglást.
24/f
ez nagyon izgató
mond el,hagy élvezze az orgazmusod
Nyugodtan elmondhatod neki.
Az én párom kifejezetten imádja ahogyan remegek alatta. Ettől még jobban beindul.
Ha egy pasinak bármilyen problémája van azzal, ha az egész testedben remegsz a gyönyörtől, azt el kell felejteni. Én egy éve együtt vagyok a párommal és a mai napig minden egyes alkalommal tűzbe jön attól, ahogy élvezek. Azt mondja, hogy igazán férfinak érzi magát, amikor azt látja, hogy vonaglok a gyönyörtől, amit ő okozott.
Szóval hajrá! Még véletlenül se fogd vissza magad! ;)
25L
Miért lenne gond? Én ma kifejezetten örültem, amikor a barátnőm vagy 2 percig rángatózott, kétszer :P.
Nameg amúgy mindig szokott.
Hidd el, jódolog!
Na ezt gyorsan tessék elfelejteni. A szex épp arról szól, hogy legyen olyan hogy lerugod a ház tetejét. Ha pattognál közben az ágyon fejed tetején is az lenne a természetes ha neked úgy a legjobb.
Jegyezd ezt meg kérlek.
S annál nagyobb jutalom nincs egy Férifnak (nem fiúcskának!!) ha azt látja, hogy neked mindennél jobb. az előző barátod egy lúzer volt, aki nem is értette, hogy mit történik veled.
37F
Szerintem a pasinak nem kell nagyobb elismerés amikor remegősen élvezi a párja a szexet.Én legalábbis akkor vagyok elégedett amikor ezt látom a páromon.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!