Van egy HD7970-es videókártyám, amiben ként hűtőventilátor van, és az egyik leállt. Mi lehet a gond? Meghalt az egész vagy valami megoldás lehet rá? Egy ventivel netezni még lehet de ha egy játékot elindítok nagyon felmelegszik a kártya.
Ha nincs rá gari:
Arctic Accelero Xtreme IV-t kéne beszerezni vagy ha kitudod cserélni a vga-d hűtésén a ventit az is egy megoldás. Érdemes megpróbálni prohadveren venni egy hibásat5 és átrakni a hűtését
Most figyeltem már egy fél órája és elég érdekes dologra jöttem rá.
Játék közben áll le mindig az egyik hűtő, ahogy kilépek belőle újra működik. olyan mintha energiát szeretne megtakarítani de nem értem miért..
Ugyan ez volt a helyzet velem csak hd 7870 xt kártyával
speed fannal felkapcsoltam a másik ventillátort is utána kuka volt a tápom és a vga is
Mi a tápod? Először próbáld meg havernál vagy valami sarki pc boltban megnézni/nézetni hogy azzal megy e rendesen
Ha nem akkor a vga a problémás én eladtam hibásként 5ezerért egy srácnak aki 5 vagy 10ezerért meg tudta csináltatni pesten a blahán egy pc boltban ha gondolod megkérdezem pontosan hol de máshova is elviheted
Bár egyből túladott rajta olcsón lehet hogy csak ideiglenesen megsütötte vagy valami vidd el egy közeli pc szervízbe ha van megnézetni
2# vagyok
A tápod tényleg milyen? Ha valami olcsó márkátlan (mondjuk valami 5000-res csoda) az lesz a hunyó. Ami rájuk van írva az olcsó tápokra fele teljesítményt nem teljesítik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!