Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első orgazmusod?
14 évesen. Előtte sajnos elég súlyos fitymaszűkületem volt, csak az akkor hülye gyerek fejemmel féltem a műtéttől, így eltitkoltam. Középsulis felvételi orvosi alkalmasságin derült ki végül, és altatásban tették helyre az orvosok (én meg azt hittem, hogy tűt szúrnak majd a farkamba).
23/F
Magamnak okoztam.:-)Mindig azt hallottam a barátnőimtől ,hogy milyen jó....és tényleg.Beleremegett az egész testem.
21/N
12 lehettem,magamnak csiklóizgatással. Azt hittem meghalok olyan jó érzés volt! És azóta is :D
19L
Tudom, fura, de én csak 16 évesen jutottam el odáig, szintén csiklódörzsölés útján. Akkor még egy perc is elég volt a csúcsra jutáshoz.:D
Korábbi próbálkozásaim is voltak, de főleg csak ujjaztam magam, attól meg nem éreztem semmit.
12-13 lehettem, én is szintén csiklódörzsival juttattam magam az élvezésig. Nagyon jó, új élmény volt. Az egész testem beleremegett. Onnantól kezdve rendszeressé vált :3
19/L
Én az elsöre nem is emlékszem, 2re viszont nagyon.
1t még magamnak csináltam ls huh király érzés volt:P
A másik legemlékezetesebbet a barátom csinálta... elöntött a melegség és a bizsergés, ahh király volt:D huh azota a ránézek csak úgy leteperném:p:p
16 és 17 éves voltam
Még nem volt. Szerintem már nem is lesz. :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!