Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt az első orgazmusod?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első orgazmusod?

Figyelt kérdés
Hogyan, milyen körülmények között következett be? Kort, nemet írjatok!

2017. jún. 3. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
őskor nem
2017. jún. 3. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

14 évesen. Előtte sajnos elég súlyos fitymaszűkületem volt, csak az akkor hülye gyerek fejemmel féltem a műtéttől, így eltitkoltam. Középsulis felvételi orvosi alkalmasságin derült ki végül, és altatásban tették helyre az orvosok (én meg azt hittem, hogy tűt szúrnak majd a farkamba).

23/F

2017. jún. 3. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Magamnak okoztam.:-)Mindig azt hallottam a barátnőimtől ,hogy milyen jó....és tényleg.Beleremegett az egész testem.

21/N

2017. jún. 3. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is magamnak okoztam csikló izgatással. Láttam hogy kell csinálni, és megpróbáltam. Már majdnem abbahagytam, mert nem történt semmi, aztán elkezdtem valami érdekesen jót érezni, aztán jött az orgazmus. Nagyon meglepődtem, teljesen ismeretlen élmény volt. Kb 14lehettem.
2017. jún. 3. 20:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

12 lehettem,magamnak csiklóizgatással. Azt hittem meghalok olyan jó érzés volt! És azóta is :D

19L

2017. jún. 3. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt, 12 éves voltam, a kezemmel izgattam a csiklómat. :) 19/L
2017. jún. 3. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, fura, de én csak 16 évesen jutottam el odáig, szintén csiklódörzsölés útján. Akkor még egy perc is elég volt a csúcsra jutáshoz.:D

Korábbi próbálkozásaim is voltak, de főleg csak ujjaztam magam, attól meg nem éreztem semmit.

2017. jún. 3. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

12-13 lehettem, én is szintén csiklódörzsival juttattam magam az élvezésig. Nagyon jó, új élmény volt. Az egész testem beleremegett. Onnantól kezdve rendszeressé vált :3

19/L

2017. jún. 4. 05:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Én az elsöre nem is emlékszem, 2re viszont nagyon.

1t még magamnak csináltam ls huh király érzés volt:P

A másik legemlékezetesebbet a barátom csinálta... elöntött a melegség és a bizsergés, ahh király volt:D huh azota a ránézek csak úgy leteperném:p:p

16 és 17 éves voltam

2017. jún. 4. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Még nem volt. Szerintem már nem is lesz. :(

20/L

2017. jún. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!