Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert lett hatalmas elvaras a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lett hatalmas elvaras a nok reszerol a huvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés

Sok kerdes es megtobb szemelyes tapasztalat alapjan kerdem en ?

Sok lany dobja a pasijat emiatt, pedig a hiba bennuk van!

Na nem szo szerint hanem ha nem kepes ra akkor nem. De h ez elvaras legyen es kriterium olyanrol ami a sajat testehez kotheto ???

A noi orgazmus sokkal osszetettebb dolog

Az egy tanulando dolog a test szamara!

Nem olyan automatikus mint a pasike ...

2017. júl. 10. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
A végével egyetértek, de én nem érzem, hogy "hatalmas elvárás" lenne a hüvelyi orgazmus...sok nő eleve tisztában van azzal, hogy nem is képes rá...
2017. júl. 10. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
En pl nem varom el egy pasitol sem a huvelyi orgazmust, mert tudom hogy nem vagyok képes ra, vagy legalabbis eddig nem tapasztaltam. Hulyeseg hogy azert dobj egy pasit mert nem kepes elvinni, ez egy olyan dolog ami ido soran epul fel. Lehet hogy a csajokom is nyomas van. Nekem pl az osszes baratnom azt allitja hogy az elso szextol sikerult es hogy egtszerre elveznek el a parjukkal. 16 evesen ezt el is hittem es ugy gondoltam hogy valami gond van velem. Mostanra mar van annyi tapasztalatom hogy tudjam hogy ez nem igy mukodik, csak na ilyenek a csajok, szeretik azt hangosztatni milyen tokeletes a kapcsolatuk/eletuk stb.
2017. júl. 10. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem szexeltem még, de valóban sok minden agyban dől el és tanulandó dolog, egy hosszabb folyamat mire esetlegesen orgazmusa lehet a nőnek. Én úgy tudom csak pár %-anak van hüvelyi orgazmusa. Nem gondolom,hogy elvárás lett,hogy legyen nekik hüvelyi orgazmusok. Szimplán csak kevés lehet a csikló izgatás. Férfiként szerintem könnyű véleményt alkotni. Valakinek még csikló orgazmusa sincs. Szerinted abban mi az élvezet ha a nő sosem tud elélvezni?

L/19

2017. júl. 10. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
megint lemaradtam.. ki várja el és mióta? 😂
2017. júl. 10. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg tanulható dolog, de azért azt ne jelentsd ki, hogy bennünk van a hiba. Ez nem hiba, csak nem mindenki képes rá. Pasinál is lehetnek merevedési gondok, ami lehet pszichés eredetű is.

Mivel tényleg minden fejben dől el, ez is. És ha egy nő huzamosabb ideig nem tud elélvezni, lehet, hogy lelki oka van. Korábbi rossz tapasztalat, vagy nem mer beszélni a vágyairól, ami sajnos manapság elég elterjedt, mert sok az olyan nő, aki azt is letagadja, hogy valaha felizgult...

Szóval sok oka lehet, de egyáltalán nem kell hibáztatni senkit, a partnert sem, és főleg saját magát ne hibáztassa a nő, mert ezzel nem lesz jobb, csak egyre több és több falat emel maga köré.

Három igazán jó dolog szükséges ehhez: szerelem, bizalom, vágy.

L/19

2017. júl. 10. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, fingod nincs a nőkről.

"nem szo szerint hanem ha nem kepes ra akkor nem."

Miért ne lenne képes?

Minden nő képes rá, hacsak konkrét szervi akadályai nincsenek.

Így pedig lehet elvárás.

HA tudnád, hogy működik a szex egy nő esetében, hogy hogyan is kell a puncihoz nyúlni, meg úgy egyáltalán egy nőhöz, hogy sikeres legyen akár az ún. hüvelyi orgazmus (ami nem létező dolog, mert csak orgazmus van, de sokféle ingerléssel lehet elérni, egyébként nem különbözik a végkifejlet).

Az a férfi aki a hüvelyi orgazmusra képes barátnőjét nem képes kielégíteni így, az nem tudja, mit is kell csinálni. Ebben a nőnek egy hibája lehet. Ha nem mondja, hol mi történjen, hiszen minden nő más és más és másként kívánja a dolgokat a férfiak meg nem gondolatolvasók. De ha mondja és a fiú nem követi, vagy képtelen fejlődni, az nem a nő hibája lesz.

2017. júl. 10. 09:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Hoppa lemaradt a lenyeg !

Szoval mivel no vagyok igy asszem van nemi fogalmam rola :-D

Es a magam 43 evevel mar a tapasztalatlansag sem jatszik be

2017. júl. 10. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja igen elvarja magatol a no es a parjatol a pasi is

Legalabbis sok ilyen velemennyel talakozok tinik fiatal felnotek kozott es meglepo modon a erett korosztalynal is.

2017. júl. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!