Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt bárki, aki a szülését...

Van itt bárki, aki a szülését gigantikus orgazmusként élte meg?

Figyelt kérdés

Utólag is elnézést a kérdésért. Nem az én fejemből pattant ki ez, hanem Nádas Péter: Saját halál c. könyvében olvastam. Pár éve volt, és sajnos már nem tudom pontosan felidézni, de ez volt a lényege, hogy szerinte a "bátrabb nők bevallják, hogy a szülést egyfajta gigantikus orgazmus kísérte".

Számomra ez több mint elképzelhetetlen.

Ti mit gondoltok róla?

2016. júl. 18. 14:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
27%

Én nagyon élveztem minden pillanatát (nem kaptam fájdalomcsillapítást). Orgazmusnak nem nevezném, de őrülten jó volt, nem csak utólag,hanem ott is.Tény és való: a szülés egy szexuális aktus.

Azóta csak szülni vágyom.

2016. júl. 18. 15:05
 2/29 anonim ***** válasza:
76%
Elég kemény volt a fájdalom és mivel nem vagyok mazohista, nem élveztem el közben.
2016. júl. 18. 15:06
 3/29 anonim ***** válasza:
73%
Látszik, hogy egy férfi írta azt a könyvet, aki soha nem szült vagy volt terhes.
2016. júl. 18. 15:06
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
Az orgazmikus szülés létező fogalom. Videókat is találsz youtube-on. Ebben sem vagyunk egyformák.
2016. júl. 18. 15:11
 5/29 anonim ***** válasza:
77%

Kíváncsi vagyok ő mit szólna egy ilyen gigantikus orgazmushoz :D :D.

1-es nem, a szülés nem egy szexuális aktus..Mi van?!

2016. júl. 18. 15:19
 6/29 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha vki az én szülésemet orgazmusként élné meg, a világ legnagyobb mazochistájával lenne dolgunk. Harmadfokú repedés méhszájig... Ha ilyen lenne egy orgazmus, nem lenne gyerekem.
2016. júl. 18. 15:23
 7/29 anonim ***** válasza:
26%

1- es vagyok

[link]

Mielőtt oltogattok, a saját korlátaitokat bontsátok le!!!

Ebben a könyvben le van írva többször és részletesen, hogy a szülés szexuális aktus és bizony élvezhető. Vessetek meg, és irígykedjetek én igen is élveztem végig!!!!

Ti épp csak túléltétek..... Hát ennyit számít a hozzáállás, és hiszem: fejben dőlnek el a dolgok!

Na most pontozzatok le, lelki szegények!!!!

Szülni jó!!!

2016. júl. 18. 15:31
 8/29 anonim ***** válasza:
73%
Igen, szülni jó. Ha a szülés a tiéd. A mostani szülés nem az anyáé és nem a babáé. A kórházé és az orvosé. Lehet ezt is lepontozni, de én így érzek.
2016. júl. 18. 15:32
 9/29 anonim ***** válasza:
74%
Szülni jó a maga nemében, ez így igaz, még akkor is ha fájdalmas. De ettől még nem szexuális aktus. Még akkor sem ha belinkelsz egy könyvet ahol valaki ezt írta.
2016. júl. 18. 15:34
 10/29 anonim ***** válasza:
69%

nyilván van aki akkora dildokat nyomkod magába csak úgy az élvezet kedvéért mint egy gyerek, az gondolom tényleg élvezi.

én nem az a fajta vagyok, nekem jó szülésem volt, de úgy éreztem mint akin átment a kamion és szó szerint szétrepedtem, amitől nem csak akkor, hanem utána jó sokáig is rettentően fájt.

nem vagyunk egyformák

2016. júl. 18. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!