Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt bárki, aki a szülését...

Van itt bárki, aki a szülését gigantikus orgazmusként élte meg?

Figyelt kérdés

Utólag is elnézést a kérdésért. Nem az én fejemből pattant ki ez, hanem Nádas Péter: Saját halál c. könyvében olvastam. Pár éve volt, és sajnos már nem tudom pontosan felidézni, de ez volt a lényege, hogy szerinte a "bátrabb nők bevallják, hogy a szülést egyfajta gigantikus orgazmus kísérte".

Számomra ez több mint elképzelhetetlen.

Ti mit gondoltok róla?

2016. júl. 18. 14:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%
Csak egy beteg hülye idióta hiszi azt, hogy bárki irigykedik rá, csak mert a nagy többség hatalmas fájdalommal éli meg a szülést és nem a kefélésre vonatkoztatja vissza még az életet adást is. Elég nyomorult lehet. És az ilyen szaporodik.
2016. júl. 18. 16:18
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek vele. A szülés is egy aktus. Egy bizonyos érzelmi intelligencia kell, hogy átérezze az ember. De az.
2016. júl. 18. 16:22
 13/29 anonim ***** válasza:
67%
Aktus ja, csak nem szexuális. Elég beteg dolog annak beállítani egy olyan eseményt aminek te és a gyereked vagytok a szereplői dehát mások vagyunk.
2016. júl. 18. 16:26
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
Nekem életem legszebb 12 órája volt.
2016. júl. 18. 16:29
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Én bevallom szenvedtem a vajúdás alatt rendesen és alig vártam , hogy vége legyen,de meggyőződésem hogy volt orgazmusom szülés közben. Már akkor amikor azok az igazi jó erős fájások voltak. Magam is meglepődtem,de volt. Ettől függetlenül nem úgy tekintek a szülésre mint egy gigantikus orgazmusra :)
2016. júl. 18. 16:52
 16/29 anonim ***** válasza:
68%

Inkabb székeléshez mint szexhez hasonlithato már bocsánat tenyleg.

De elindul valami benned es nem tudatosan irányithato összehuzodások segitik kinyomni..

Szoval ugyanaz csak nem a beleken hanem a hüvelyen keresztül.

Szoval ennyi erővel a nagywc zés is hatalmas orgazmikus élmény!

Talán a címe inkább találobb.amikor ugy fáj hogy azthiszed már nem birod tovább akkor szoktak megszületni.kicsit mintha életét áldozná az ember életért.

2016. júl. 18. 17:01
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

1-es vagyok

"....Pedig tény,hogy a fogamzástól a szülésig a szaporodási viselkedésnek a szex a központi tényezője. Ha a vajúdás és szülés szexuális aspektusairól nem veszünk tudomást, az gyakran késlelteti a vajúdást.Ennek fordítottja is igaz: a szexuális energiák a vajúdást hatékonyabbá és gyógyszerek nélkül is kevésbé fájdalmassá tehetik. " Gaskin- Útmutató szüléshez

2016. júl. 18. 17:19
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

És még annyit hogy az agy nagyfoku fájdalom esetén ugy védekezik hogy kikapcsol(eszméletvesztés).csak ugye pont szüléskor nem kapcsolhat ki, ezert kerül egy olyan állapotba, amit euforikusnak gondolnak.

Akik bungi jumpinggal ugrálnak, hasonlora játszanak rá.csak ott az agy a félelemérzet miatt adrenalint termel és kész is az "euforia".

2016. júl. 18. 17:24
 19/29 anonim ***** válasza:
42%

Ebben csak az hibádzik, hogy ha jó erős toló FÁJÁSRÓL beszélünk, akkor az hogy lehet orgazmus? Mert nekem az orgazmus az nem FÁJ!

Máskülönben lehet nagyon szép és fergeteges szülése valakinek, ami euforikus állapotot idéz elő, stb, de az nem jelenti azt, hogy az orgazmus. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy nagyon jó élmény volt, gigantikus, euforikus stb, de tudom, mi az az orgazmus és az egyáltalán nem ilyen. ;)

2016. júl. 18. 17:27
 20/29 anonim ***** válasza:
28%
Várjatok, lehet, hogy valaki akinek sose volt orgazmusa, de szült, most azt hiszi, ez az orgazmus?!?! Na és a férfi, aki sosem szülhet, és sosem lehet hüvely orgazmusa, az honnan tudja? Ja és aki nő és csak csikló orgazmusa volt???? :D:D:D Most ezen elmosolyogtam magam. De most akkor hogy is van ez?
2016. júl. 18. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!