Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Manapság kiment a divatból a randizás?
Nincsenek fölösleges körök főleg hacsak a csaj is szexelni akar
A nők nem nagyon igénylik már
Jobb lényegretörőnek lenni mintsem hazudozni
Fél éve szakítottunk barátnőmmel. Nem vagyok bulizós fajta, inkább kirándulok vagy olvasgatok... Pár napja regisztráltam tinderen, mert szeretnék valakit az életembe. Szinte minden lány a dekoltázsával van fent. Minden harmadik bikinis képet is mellékelt...
Ha a szexi testeddel próbálod eladni magad, lesz akit csak a szex miatt fogsz érdekelni. Nagyjából ilyen egyszerű a dolog...
Kedveltem pár visszafogottabbnak tűnő lányt. Majd kiderül mi lesz belőle. Én speciel szeretek udvarolni és ismerkedni. Imádom a hosszú sétákat és az ücsörgést a szabadban. :) Hosszú távra tervezek, nem sietem el. :P
Mert, nem a pasi kell a mai lányoknak, hanem a pasi pénze. Tök fölösleges randizni, ha busszal jársz, és gyenge a kereseted.
Ha, pénzed van, akkor úgy is sikerül a nőknél minden, ha meg nincs veszve van az egész dolog.
A nők ma már anyagi haszonszerzést csinálnak a párkapcsolatból, azt nézik, hogy milyen gazdag élete lehet, az adott pasival.
Attól jó ma egy pasi, ha nem kell mellette dolgozni, és lesz pláza, műköröm, ruha, cipő stb.
7
Még egy 39 évest is? Az a durva.
Egyébként egy 39 éves mit akar? Biztonságot (értsd:pénzt)?
wellnest, szalszát, alfahímet aki sikeres de azért neked nyünyü papucsod lesz mert te majd megváltoztatod olyanra ami neked a legjobb. Kergesd ezt a víziót a hátralévő idődben és nyafogj , hogy nincs ilyen. Brühühü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!