Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire kedvelt randihelyszín a mozi?
Azért kérdezem, mert már jó ideje az a jellemző, hogy a filmeket otthon nézzük meg, emellett pedig nagyon sokan panaszkodnak, hogy a mai filmek rosszak, élvezhetetlenek, összecsapottak, sok a CGI, feldolgozás-hullám van(persze szinte mindig rosszabbak, mint az eredeti), stb...
Férfiak, ha moziba hívtok meg randira egy lányt(persze nyilván nem első randiról van szó, mert az beszélgetésre, ismerkedésre épül, moziba meg filmet nézni megyünk), akkor azért teszitek, mert a film maga is érdekel, vagy csak a helyzet romantikus mivolta, a csábítás lehetősége miatt?
Ha randit szerveztek moziba, milyen stílusú filmet szoktatok választani? Inkább vígjáték, thriller vagy választotok egy romantikusabb filmet, csak hogy a lánynak jobban megfeleljetek? Mennyire jó randihelyszín manapság egy mozi?
Nekem a mozi nem randi! Jesszusom, ezt nem is értem!
A párommal járunk moziba, de ez nem randi, hanem a filmet megyünk nézni, élvezni, arra figyelünk. Oké, hogy átkarol közben esetleg, ezzel nincs gond. De a randi nekem, illetve a randis időszak arról szól, hogy ISMERKEDÜNK, ami beszélgetéseket feltételez, nem filmnézést...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!