Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jövőhéten lesz a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten lesz a barátommal az 1. évfordulónk, mivel lepjem meg?

Figyelt kérdés

Szereti a hasát, így arra gondoltam, hogy főzök neki valamit esetleg, ám ez túl unalmas szerintem, mert szeret eljárni helyekre is,csak nem tudom hova mehetnénk, moziba is sokszor megyünk,unalmas lehet az is. Semmi ötletem, csak enni szeret és strandra járni,de oda én nem.

Miskolciak vagyunk ha ez segít

22L

2017. jún. 7. 07:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Te ismered a barátodat vagy mi? Hihetetlen, hogy a mai fiatalok még agyalni is lusták és képtelenek kitalálni egy normális programot. Most komolyan azt várod, hogy mi adjunk ötleteket, hogy a TE barátod mit szeret?
2017. jún. 7. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
fakANAL-lal :D
2017. jún. 7. 07:19
 3/8 A kérdező kommentje:
igen,mert arra gondoltam,hátha van valakinek valami ötlete,amit megvalósított és bevált.
2017. jún. 7. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven elég, ha megcsinálod a kedvenc kajáját és teljesíted egy hiányolt szexuális fantáziáját.

A végén pedig közölheted, hogy egyáltalán nem baj, ha ő is kitesz magáért. Az alkalmak még 8 napig érvényesek. :p

2017. jún. 7. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Erőltess már magadra egy kis fantáziát!
2017. jún. 7. 07:55
 6/8 A kérdező kommentje:
először én gondolkodtam,de mivel már minden ötletemet ellőttem korábban,ezért bátorkodtam segítséget kérni itt :)
2017. jún. 7. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Menjetek el egy hétvégére kirándulni valamerre, színházba, lepd meg magatokat egy fesztivál jeggyel amit szerettek, vagy koncertjeggyel, mehettek étterembe, cukrászdába, valami finom fagylaltoshoz. Vidd át Miskolctapolcára a barlangfürdőbe, ott van mindenféle, lehet még te is szeretnéd. Esetleg még Miskolcon az állatkertbe.
2017. jún. 7. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Uuu a párom Miskolc mellett lakott és midig ott randiztunk, de már máshol lakunk együtt. Nekem Miskolcról a Megaburger hiányzik. Akkora a burger mint a fejed és közel van a plázához, szóval szerintem mozi + megaburger!!!
2017. jún. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!