Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most lesz majd az egy éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fényember kérdése:

Most lesz majd az egy éves évfordulónk a barátommal. A "férfit a hasán és a farkán lehet megfogni" szellemben tervezem ezt vele eltölteni de kéne valami maradandó is azért amit eltud rakni pl. Tudnátok pár ötletet mondani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom hogy nekem kéne tudnom, hogy mit szeret és tudom is, hogy enni nagyon szeret meg szexelni. Ezért fogok neki majd egy szívecske alakú pizzát sütni, és már beszereztem egy eszméletlen szexi fekete fehérnemű összeállítást. Elterveztem már mindent (szem bekötést stb stb stb) csak arra gondoltam, biztos örülne valami tárgyi dolognak is azért így első évre. Hobbija nincsen meg így különösebben semmi se amit nagyon szeretne. Esetleg még arra gondoltam hogy egy öngyújtót veszek neki amibe belegravíroztatom hogy "Ahányszor ezt a sz@rt előveszed annyiszor jusson eszedbe mennyire szeretlek" de ezt már ellőttem már rég, csak akkor alkoholos filccel írtam egy öngyújtójára neki, ami már lekopott. Szóval ha lenne valami kis egyszerű de édes ötletetek megköszönném.:)

2015. ápr. 24. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 24. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
Engedd, hogy a szádba élvezzen majd köpd szembe a genyóval utána a klumpáddal taposd szét a tökeit, mint egy csótányt majd menjetek el egy mexikói étterembe
2015. ápr. 24. 21:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi én hibám nem írtam oda: normális válaszokat szeretnék:)
2015. ápr. 24. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Miért mi bajod van a mexikói étteremmel?
2015. ápr. 24. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:
a mexikói étteremmel semmi bajom sincsen, sőt még a szájba élvezéssel sem, de amit a kettő között írtál valahogy nem tetszik nekem, és úgy sejtem a barátom se értékelné annyira :D
2015. ápr. 24. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
A belem kiteszem, hogy segítsek és a hálát még embrionális formában sem vélem felfedezni :D
2015. ápr. 24. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Az anyja meddő picsháját, aki lepontozott
2015. ápr. 24. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyaklanc,medallal amiben kozos kep van?

Kis plussmacik olelkezve?

Bogre amin kettotok neve van,vagy valami alkalomhoz illo szoveg?

2015. ápr. 24. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:

-8as vagyok.

Vagy csak szimplan csinalj magadrol egy jo kepet,es add oda neki azt.

Parfum is jo lenne epp...vagy ha vannak kozos kepeitek azokat idorendbe szedni es belerakni valami szep fenykepalbumba.Csak ne atlagosba hanem kulonleges legyen az alkalomra. :) En no vagyok de imadnam...osszerakni az emlekeket...

2015. ápr. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!