Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy sok huszonéves lánynak olyan kiélt feje van manapság?
Figyelt kérdés
Nem rég ismerkedtem egy 22 éves lánnyal, akik símán kinézett 35-nek is legalább. Olyan lehajszolt, beesett arca volt, stb. Kb mintha egy kocsmatöltelékkel áltam volan szemben, de az a furcsa, hogy a környezetemben egyre több ilyen leharcolt külsejű kiélt, leöregedett fejű lányt ismerek, akikről ha nem tudnám a korukat, akkor minimum 15 évvel öregebnek hinném őket. Ti is tapasztaltok már hasonlót?2017. ápr. 14. 22:45
2/12 anonim válasza:
Ezt teszi az életmód, a sok buli, ami már lássuk be egyre uncsibb...
4/12 anonim válasza:
Néhánynak tényleg. A cigi meg a pia ezt teszi, kihat a külsőre is.
5/12 anonim válasza:
Ezt nem tudom megítélni, mert egy ideje külföldön élek. (Az viszont feltűnt, hogy sok lányról az arca, a tekintete alapján meg tudom mondani, hogy magyar. Kíváncsi lennék, mitől lehet.)
6/12 anonim válasza:
Ezen már én is elgondolkodtam, csodálkoztam. Némelyikük úgy néz ki, mint a saját anyjuk. Kevésben van meg a vénuszi vonás (sima, bájos arc, ártatlan tekintet, kifinomult megjelenés).
7/12 anonim válasza:
Másnak is feltünt, hogy sok 35 éves nö simán 22 évesnek néz ki?
8/12 anonim válasza:
Olyan szakra járok egyetemen, ahol hemzsegnek a huszonéves nők, de egyáltalán nem tapasztalom azt, amit írtál.
Én is 25 vagyok, de egyáltalán nem látszik rajtam semmiféle öregedés, smink nélkül inkább le is tagadhatnék simán pár évet.
9/12 anonim válasza:
"Másnak is feltünt, hogy sok 35 éves nö simán 22 évesnek néz ki?"
Igen a nők 10%-ka.
10/12 anonim válasza:
igen, nyilván a sok pia, meg buli teszi, igen nyilván...
arra nem gondoltok, hogy ezek a nők talán egyetem/tanulás mellett dolgoznak, otthon házimunkát végeznek, főznek? (mert nem hiszem, hogy az, akit anyuci és apuci eltart, lehajszolt külsővel jelenik meg)
és ez a jelenség persze némely egyedülálló, egyedül élő férfira is jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!