Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám lefeküdt azzal aki tetszik. Mit csináljak?
14 év van anyám, és a srác között. Köztünk a sráccal pedig 8 év. Múltkor elkértem anyu telefonját, hogy megnézzek rajta valamit, mivel nem volt nálam telefon. Amikor már nagyban keresgéltem, felugrott felül a szövegcsík, és a kiszemeltem neve volt ott, és az üzenet tőle; "akkor élvezted a tegnap estét?;)"
nem léptem bele az üzentekbe, mivel nem szeretek más dolgaiban turkálni. Tegnap anyám este elment, és ma hajnalban jött vissza. Nem gondoltam volna, hogy pont azzal fekszik össze, aki nekem tetszik. Nekem ez olyan kellemetlen. És ezek után még van képe, nekem csapni a szelet. Ezek után úgy vagyok vele, hogy inkább hanyagolom. Nekem ez túl sok. Gusztustalan az anyám részéről, és a srác részéről is. A srácról mindenképpen lemondjak, ugye? Mert ha összejönnék vele, akkor gondolom megtörténne mégtöbbször. Anyámban pedig, nagyon nagyot csalódtam. Nem tudja, hogy tudom, de nem is szeretném neki elmondani.
21/L
Hát én hagynám azt a pasit hiába tetszik. De valahogy nem lenne hozzá gusztusom miután már megdugta Anyámat.
23N
Felejtsd el a pasit.
Amúgy az necces, hogy a srác egyszerre fűzi "anyját és lányát". főleg akkor necces, ha tudja is, hogy ki kicsoda :D
Azt mondjuk nem írtad, hogy anyud tudta-e hogy ő a te "kiszemelted"
figyelj.. felejtsd el a srácot, úgy is csak megdugni akart.
köszönöm a normális válaszokat!:) hagyom a fenébe:)))
akik meg üzenetben szidták, meg elhordták mindennek az anyámat, azoknak üzenem hogy azért mégis csak a saját anyámról van szó, és én sem illettem ilyen szavakkal az ő anyjukat.
Hallgasd meg azt a számot és küldd el Anyukádnak.
Ez a szám erről szól.: https://www.youtube.com/watch?v=9C1BCAgu2I8
Anyád semmi rosszat nem tett hacsak nem tudta hogy a srác neked kell, mert akkor ez nem volt szép tőle.
Beszéld meg anyáddal. A srác viszont tipikus szemét férfi ha téged is meg akar húzni. Férfi szemmel király de a te szempontodból szemét.
Anyád mindig az anyád lesz, és te a lánya vagy. Beszéljétek meg!
Amiatt meg ne hibáztasd h neki is vannak igényei, ő is nő!
35F
u.i.: Megadnád anyád számát? Belevaló nő lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!