Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódik valaki olyan emberhez, aki igazából nem is tetszik?
Nyílván mindenkinek van egy típus, aki után megfordul az utcán, aki a zsánere. Nekem pl mindig is a sármos, kigyúrt pasi volt ez. Mindig ilyen pasijaim voltak. De most már pár hónapon belül másodszor fordul elő, hogy olyan emberre "izgulok rá", aki nem is tetszik. Egyszerűen mindkét esetben az első perctől volt valami bizsergés, ami rohamtempóval csapott át olyan vággyá, hogy nedves bugyival dolgozok, ha a pasi ott van, és ez kölcsönös. Már mások is észrevették rajtunk.
Pedig nem tetszett se első, se ötődik látásra, nem tartom jó pasinak, semmi. De mégis vonz..
Hogy van ez? Valójában semmi köze egymáshoz annak, hogy ki tetszik, és kivel van meg a kémia? Annyira furcsa érzés, nem tudom hova tenni magamban..
23/L
Hát, úgy indult az egész, hogy elkezdtük húzni-piszkálni egymást, hogy ne legyen olyan uncsi a munka. Ez pár nap (vagy csak pár óra?) alatt átcsapott flörtölésbe, és ez lett a vége.
Talán az lehet, hogy jófej, és jól elhülyéskedünk ezzel. Más nem nagyon lehet, mert semmit nem tudok róla, alig ismerem
A pimaszság vonz benne ennyi
Mit kell ezt boncolgatni
Keféljetek azt kész
Erre szokták mondani a kedves hölgyek, hogy nem a külső a fontos a pasin hanem a személyisége.
Téged minden bizonnyal ez ragadott meg.
Állj ellen nyugodtan, végül is csak külsőre nem jön be belsőre viszont lehet, hogy jobb az eddigi összes kigyúrt pasidnál.
A mai világban elég sűrűn váltunk munkahelyet.
Másfelől van ráció abban amit mondasz, ugyanakkor abban is, hogy nagyon sokan a munkahelyükön találják meg a párjukat.
Kockázat nélkül nincs győzelem :)
Nem azt tanácsoltam, hogy dugjatok bár amíg csak dugtok azt egyszerűbb diszkréten kezelni ha elég érettek vagytok hozzá.
A kapcsolat már kényesebb de azért mert elázik tőle a bugyid még nem lesz egyértelműen kapcsolat.
Érzésem szerint a köztetek húzódó viszony főleg egymás húzásából és a flörtölésből áll tehát tartalmi része még nem nagyon van ami a lényeg lenne az egészben.
Vagy közelebb kerülsz hozzá vagy úgy kiábrándulsz, hogy elapad a puncid ;)
Ahogy a harmadik mondja.
A pasi jól nyitott. Elég seg.fej volt ahhoz, hogy felfigyelj rá és elég vicces ahhoz, hogy megkedveld.
Valami csali kell azoknak a pasiknak is, akiknek nincs jó testalkatuk.
Én mindig a magas, 2m körüli pasikat tartottam előbbre, ha mondhatom így. Az eddigi pasijaim ilyenek voltak. Mellé vékonyak, de ez csak így jött, nem direkt ez alapján esett a választás.
Most egy alacsony, kis köpcös pasit megismertem, először mikor megláttam, éreztem a bizsergést....elöntött a forróság....szuper érzés volt.
Olyan vágyat érzek iránta mint talán még soha senki iránt...megvagyok hülyülve a közelébe.
Ahogy elkezdtünk beszélgetni, annyira jó fej is a tetejébe.
Egyébként fejre sem az esetem. Pont úgy vagyok mint Te kérdező.....fogggggalmam sincs mi jön be benne. Megmagyarázhatatlan, de odavagyok tőle, érte. 25nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!