Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany aki tetszik, de nem vallja be magának hogy vonzódik a lanyokhoz (is). Mit tegyek? Többi lent
Ha bevallod akkor szerintem megijed.
Hívd át mozizni és Tegyél be olyan filmet ami leszbikről szól.
Kezdetnek Ennyi.
Mondjuk ne a leszbikus vámpírokat. :)
Elítéli a leszbiket? Sajnálom szegényt. Mondjuk az Imák Bobbyért lehet hogy hatással lenne rá. Jó film. Vagy Kincses Marcell könyve a Coming out.
Vidd el bulizni és csak akkor smárold le ha azt látod hogy kezdeményezne de fél. Táncolj vele.
De nekem jelenleg o kell :D
Koszonom a válaszokat majd elhivom bulizni aztán majd jon :)
Hát pedig ebben a szituban ennél a csajnál nincs sok esélyed
Ha még történetesen érdeklődik is, és fogadja is a közeledésedet, akkor sincs ez a lány megérve még erre a kapcsolatra. Nem fogadja el önmagát, irtózik, fél stb. Ahelyett hogy ő is belefektetne egy kis energiát a kapcsolatotokba, azzal lesz elfoglalva, hogy az identitásválságát hogyan kezelje.
Ez a kapcsolat (már ha lesz) során is problémákat fog okozni, könnyedén tönkre is teheti.
Nem véletlen mondják az idősebb leszbikusok hogyilyen "heteró" nővel ne kezdj. Nem azért mert nem lehet nála elérni ezt-azt. Hanem azért mert őszintén megmondva alkalmatlanok a testiségnél többre. Te meg 16 évesen gondolom nem erre vágysz, jobb lenne ha keresnél valakit aki akar téged és már ez előtt is tudja hogy mit akar a lányoktól.
Szia!
Sajnos tapasztalatból írom, hogy ebből nem lesz semmi. Én is hasonló cipőben jártam, felsültem.
Én vártam pár évet és különösebb erőlködés nélkül összejöttem egy lánnyal.
Szerintem egy próbát azért megér.
Ha nem is lesz kapcsolat de legalább segít neki kibontakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!