Fiúk! Hogy álltok hozzá a teltebb/ducibb/kövérebb lányokhoz, nőkhöz? Tetszik vagy ha van rajta pár fölös kiló, már nem is érdekel titeket?
Kizáró ok a duciság? (A kövérséget azért nem írom, mert szerintem elég tág az a kategória.) Csakis a vékonyak, akik szóba jöhetnek?
Azért vagyok erre kíváncsi, mert én is kicsit ducibb vagyok az átlagnál, és eddig megosztó volt a vélemény, amit hallottam.
Szóval? :)
Ha azért duci mert nem sportol és eszik öszevissza akkor a mentalitása miatt se jövök vele össze.
De amúgyse az esetem.
18/F
nálam igazán a belső értékek a fontosak...de külsőből inkább a nőiesen telt lányok jönnek be :)
21F
Molett vagyok és sportolok de alapvetően imádom hogy ilyen vagyok. Úgyis bevonuzom azokat akikbek tetszik...sőt, egyre többen rájönnek arra a kérdőjeles tényre hogy az ilyen csajok jobbak az ágyban ;) :*
18
Engem pl. nem zavar a súlya ameddig törődik a testével.
Pl. lehet,hogy vékony alakja van, de annyira igénytelen, mint 1 középkori cseléd egyértelműen kiábrándul az ember..
Gondolom nem kell tovább fejtenem érted:DD
Nekem tetszik ha 1 lány nem csak csont és bőr.. az a jó ha van mit fogni.:)
Amúgy meg úgy bírom, minden lány ossza milyen duci meg ilyesmi azt sehol semmi.:DD
Ha gondolod írj priviben és megállapítom, hogy az vagy-e vagy sem.:)
18/F
Tetszik! Jó ha egy lányon van egy kis felesleg,nekem így tetszik :)
Mondjuk egy képet feltehetnél,vagy akár küldhetnél priviben,akkor pontosabb választ tudnák adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!