Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van egy lany aki tetszik, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany aki tetszik, de nem vallja be magának hogy vonzódik a lanyokhoz (is). Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Mindenki latja körülöttünk h be jövünk egymásnak enis ahogy ram nez. Mindig zavarba van tok aranyos, de nem meri bevallani h bejovok neki. Igy nyíltan meg Bem mondtam meg neki, de ilyen nagyon erősen celozgattam, es meg is értette elpirult de tagadja. Meg nem nagyon volt kapcsolata egyikünknek sem. Nekem kell o. Mit csináljak h elfogadja magat? Valljam be neki rendesen lehet h arra var? 16
2015. dec. 22. 20:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Azert meg próbálkozom vagy valami, de az is lehet h full barátként kezel. Akkor meg megelégszem azzal, csak jo lenne ha tudna mit akar. Amugy azis lehet a gond h meg rolam se tudjak sokan h leszbikus vagyok. Lehet h azert se mer. Nem tudom bonyolult ez :( . Azert Koszi mindenki 😊
2015. dec. 23. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Én smároltam ilyennel, és megsértődött, pedig ő akarta, ő húzott maga felé, stb. Hagyd... majd ha próbál fiút és nem jött be neki, akkor lesz tied a pálya... főleg, hogy ő maximum biszexuális, tuti, hogy az elsőt fiúval akarja meg úgy képzelte el, ebben a korban nem nagyon tehetsz mást szerintem, mint vársz.
2015. dec. 23. 18:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Hat igen de nagyon tagadja hogy az :D

En kinézem belole h soha se fogja magat felvállalni, nagyon felénk.

2015. dec. 23. 20:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat :)
2015. dec. 23. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Majd Írd meg mi volt! :)
2015. dec. 23. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
hmm engem mindig felcsigáznak a lezbikusok én férfi léttemre imádom őket :) de mást is de aki kíváncsi rá az inkább üzit írjon nem akarok itt mindenki előtt elmondani
2015. dec. 24. 01:36
 17/19 A kérdező kommentje:
2015. dec. 24. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:
noshát minden esetre én is kíváncsi vagyok hogy sikerül e én szurkolok nektek :)
2015. dec. 30. 23:47
 19/19 A kérdező kommentje:
2015. dec. 31. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!