Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzódik valaki olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódik valaki olyan emberhez, aki igazából nem is tetszik?

Figyelt kérdés

Nyílván mindenkinek van egy típus, aki után megfordul az utcán, aki a zsánere. Nekem pl mindig is a sármos, kigyúrt pasi volt ez. Mindig ilyen pasijaim voltak. De most már pár hónapon belül másodszor fordul elő, hogy olyan emberre "izgulok rá", aki nem is tetszik. Egyszerűen mindkét esetben az első perctől volt valami bizsergés, ami rohamtempóval csapott át olyan vággyá, hogy nedves bugyival dolgozok, ha a pasi ott van, és ez kölcsönös. Már mások is észrevették rajtunk.

Pedig nem tetszett se első, se ötődik látásra, nem tartom jó pasinak, semmi. De mégis vonz..

Hogy van ez? Valójában semmi köze egymáshoz annak, hogy ki tetszik, és kivel van meg a kémia? Annyira furcsa érzés, nem tudom hova tenni magamban..

23/L

2017. aug. 8. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ismerős, én is ilyen helyzetben voltam egyik ismerősömmel.

Totál nem jött be, egészen addig amíg csipkelődni nem kezdtünk egymassal. :D

2017. aug. 8. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Flörtölésnek hívják csajos!

Dugjatok. Nem kell mondani senkinek.

2017. aug. 8. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!