Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, izgat titeket vagy esetleg tetszik nektek egy csajon?
Izgat ha a csajnak műkörme van? Ha igen, milyen fajta a leginkább ? Hegyes, kocka stb. (szín?).
S milyen haj izgat? Hosszú, félhosszú, rövid (szín?)
Milyen ruha?
műköröm egyáltalán nem tetszik.
Hosszú barna, vagy szőkésbarna haj esetleg fekete.
Kissé viszafogodtabb ruházat :D
Azért nem gondolom, hogy a kérdező akkora körmökre gondolt. Nekem például az ujjam végétől számítva kb fél centis műkörmöm szok lenni, ahogy most is, és semmi bajom vele, mindent ugyanúgy tudok velük csinálni, mintha rövidek lennének. :)
A kérdésre válaszolva pedig -bár lány vagyok- de azt gondolom, hogy a fiúkat a körmeid biztosan nem érdeklik, max annyi, hogy ápoltak legyenek. Haj és ruháról pedig csak annyit, hogy azt és úgy viseld, ami a legjobban illik hozzád és amiben jól érzed magad. Remélem azért tudtam segíteni:)
18L
nekem max a francia köröm jön be, de inkább csak géllakk legyen vagy mi.. :D
lényeg, hogy ápoltnak és igényesnek nézzen ki ha már van neki.
hosszú, vagy félhosszú. szőke / szökés barna / barna egyenes vagy hullámos
ruha pedig az alakjától függ. ha muszáj mondanom akkor: combközépig érő szűk szoknya és a combfix kombó, telitalálat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!