Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, izgat titeket vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, izgat titeket vagy esetleg tetszik nektek egy csajon?

Figyelt kérdés

Izgat ha a csajnak műkörme van? Ha igen, milyen fajta a leginkább ? Hegyes, kocka stb. (szín?).

S milyen haj izgat? Hosszú, félhosszú, rövid (szín?)

Milyen ruha?

2017. aug. 17. 23:29
1 2
 1/12 Ramone ***** válasza:
100%
Nem izgat... Én a természetesség híve vagyok... Plusz gondolj már bele hogy egy kiadós f*sás után ugyan mit kezd a nő a 5-7 centis műkörmeivel..?
2017. aug. 17. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:

műköröm egyáltalán nem tetszik.

Hosszú barna, vagy szőkésbarna haj esetleg fekete.

Kissé viszafogodtabb ruházat :D

2017. aug. 17. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem gondolom, hogy a kérdező akkora körmökre gondolt. Nekem például az ujjam végétől számítva kb fél centis műkörmöm szok lenni, ahogy most is, és semmi bajom vele, mindent ugyanúgy tudok velük csinálni, mintha rövidek lennének. :)

A kérdésre válaszolva pedig -bár lány vagyok- de azt gondolom, hogy a fiúkat a körmeid biztosan nem érdeklik, max annyi, hogy ápoltak legyenek. Haj és ruháról pedig csak annyit, hogy azt és úgy viseld, ami a legjobban illik hozzád és amiben jól érzed magad. Remélem azért tudtam segíteni:)

18L

2017. aug. 17. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem max a francia köröm jön be, de inkább csak géllakk legyen vagy mi.. :D

lényeg, hogy ápoltnak és igényesnek nézzen ki ha már van neki.

hosszú, vagy félhosszú. szőke / szökés barna / barna egyenes vagy hullámos

ruha pedig az alakjától függ. ha muszáj mondanom akkor: combközépig érő szűk szoknya és a combfix kombó, telitalálat :D

2017. aug. 17. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért te a körmeiddel törlöd ki a segged kedves első? :D siman lehet nagy körmökkel is megtenni a hétköznapi dolgokat.
2017. aug. 18. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ha egy csajnak műkörme van. A hegyes izgató tud lenni. A haja legyen hosszabb, a színe mindegy, lehet kék is. Izgatnak az élénkebb színek. Öltözködjön lazán, nem gáz a kivágott póló vagy a rövid sort. 19F
2017. aug. 18. 00:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszik, ha természetesek a körmei (nem is festi).
2017. aug. 18. 01:51
 8/12 anonim ***** válasza:
semmilyen mű dolog ne legyen sehol
2017. aug. 18. 05:02
 9/12 anonim ***** válasza:
#1 Én wc papírral szoktam
2017. aug. 18. 06:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgatnak a műkörmök. Haj legyen hosszú, a szine mindegy!
2017. aug. 18. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!