Barátnőm lefeküdt egy fiúval akiről tudta hogy szeretem és régóta tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sose lett volna a fiúnál esélyem de akkor is rosszul esett. Szerinte csak irigy vagyok rá. Úgy gondolja hogy ha úgy sincs nála esélyem és a fiúnak meg ő bejön akkor miért ne lehetne köztük valami. Szerintetek is csak irigy vagyok? De tényleg rosszul esett. Minden fiút megkaphat és ő ezt ki is használja és szerintem ez gonoszság tőle.2011. dec. 2. 21:23
1/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok a barátnőm 18
2011. dec. 2. 21:27
2/6 anonim válasza:
Ő a barátnőd?
Nekem nem kellene egy ilyen barátnő.
Az én barátnőim nem tennének ilyet, mert a barátságunk fontosabb nekik is és nekem is, mint egy kufirc.
Amúgy ez nem gonoszság, amit csinál, hanem riban*ság.
3/6 anonim válasza:
ő NEM a barátnőd, csak egy lány akit ismersz. egy barát nem tenne ilyet. koptasd le a csajt is , a pasival meg ne foglalkozz.
4/6 anonim válasza:
Megérdemlik egymást,te jobbat érdemelsz.
5/6 anonim válasza:
Figyelj,Ő nem a barátnőd,ráadásul gratulálok a lánynak,hogy csak úgy megkeféltette magát,elég éretlen,felelőtlen hozzáállás,hagyd őket,ne foglalkozz velük,jobb barátnőt és jobb pasit érdemelsz 22L
6/6 anonim válasza:
Ez nem barátnő,ez egy büdös r*banc.A szemébe is megmondhatod ezt,vagy ha ennyire nem akarod erősen,kérdezd meg tőle,hogy milyen érzés lenne ha ő a te helyedben lenne és gondolja át ezt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!