Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm, akivel nagyon szerettük egymást, elhagyott egy másik miatt, most pedig vissza szeretne hozzám jönni. Mit tegyek, még szeretem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szeretett, 4 éve voltunk együtt amikor bevallotta, hogy udvarol neki valaki, aztán végül el is hagyott miatta. A pasas mindenfélét igérgetett neki, és elhúzta őt tőlem. Most, miután így elbántak vele, vissza akar hozzám jönni. Azt mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy hagyta, hogy elragadja a nagyravágyás, a kaland, hogy hagyta hogy befolyásolják. Elmondása szerint ő maga sem ismer magára, hogy hülye volt.. Nem tudom, szerintem őszinte, meg ismerem is hisz sokáig voltunk együtt. De akkor is... Nehéz magam mögött hagyni a történteket.2011. nov. 20. 15:50
1/4 anonim válasza:
ha amúgy rendben volt a kapcsolatotok akkor adj neki még egy esélyt... egy utolsót...
2/4 anonim válasza:
Ha tényleg szereted akkor szerintem nyeld le a békát és fogadd vissza, mindenkinek jár egy második esély.
Viszont ha így döntesz akkor ezt soha ne használd ellene int ütőkártya.
3/4 anonim válasza:
Valóban megérdemelhet egy esélyt, ha tényleg szereted. De innentől kezdve a legkisebb félrelépésért is hagyd ott, mert ha nem javult meg akk jobbat érdemelsz
4/4 anonim válasza:
A szerelem ellen esélye sem lett volna a nagyravágyásnak. Tartalék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!