Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek most, hogy elhagyott a barátnőm, mert nem feküdtem le vele?
Én nagyon szeretem őt. Egy csodálatosan szép lány, csodálatos értékekkel és gondolkodással. Mikor még ismerkedtünk, többször felmerült a hit beszélgetésünk során. Ő az unitáriusokhoz vallotta magát legközelebbinek, én pedig református vagyok. Nem árulok zsákbamacskát, ezért megosztottam vele, hogy házasságig nem élek nemi életet. Ő ezzel nem tudott azonosulni, és tegnap előtt, amikor találkoztunk, véget vetett a kapcsolatnak.
Tudom, hogy sokan gondolják, hogy szerelmes vagyok, és majd elmúlik, és könnyebb lesz, de most borzalmasan érzem magam. Ráadásul még pár ismerősöm is, pedig ők katolikusok, is azon röhögnek, hogy nem a lány akarta ezt, hanem én. Valaki ment már át hasonlón? Hogy küzdött meg ezzel?
Én lány vagyok és ugyanezért szakítottam a barátommal, csak nálunk fordított helyzet volt. Én katolikus vagyok és szűzen szeretnék esküdni, ő viszont az a fajta ember, aki képes szexszel kezdeni egy párkapcsolatot, sőt baráti kapcsolatban is simán szexelne. Nálam türelmes volt, nem erőltette, viszont folyamatosan a szexről beszélt, szinte semmi más témája nem volt, csak a saját szexuális tapasztalatai (én ehhez nem tudtam hozzászólni, mivel nekem még nincs ilyen). Sokszor beszélgettünk erről a témáról. Szerettem őt, de egy idő után beláttam, hogy én nem tudom neki azt megadni, amit keres, hozzá más lány való, ezért szakítottam. Gondolj te is arra, hogy az a lány nem hozzád való, nem lettetek volna boldogok együtt! Keress olyen embert, aki hozzád hasonlóan gondolkodik! Sokat fogsz csalódni, de ne add fel ezt az elhatározásodat csak azért, hogy legyen barátnőd/feleséged!
Ha van kedved ismerkedni, írj!
21/l
"a Biblia nem írja elő,hogy ne élj szexuális életet házasság előtt"
Látom, sokat olvastad...
Szerintem nem jó dolog, ha csak esküvő után derül ki, hogy szexuálisan nem passzoltok egymáshoz. Akkor már késő - vagy a válás marad, vagy (ha valaki tényleg komolyan veszi a házasság szentségét) az életre szóló összeláncoltság egy félresikerült kapcsolatban.
Nem értek egyet azzal, hogy szűzen kell a házasságba menni. Félreértés ne essék, azzal se, hogy összevissza, mindenkivel le kell feküdni. Szeretkezni csak alaposan megfontolva, "komoly szándékkal" szabad - de szerintem még a házasságkötés előtt.
Én tiszteletben tartom mindannyitok meggyőződését, hogy ez a dolog jó-e vagy nem jó-e, de ez már megtörtént, és ezért kérdeztem, hogy volt-e valaki, aki kompetens, mert hasonlón kellett átmennie vagy mert a közelében történt ilyen.
Am 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!